Reus Empresa

L’AEH Reus posa en marxa les Jornades de l’Arròs Ganxet del 28 d’abril al 28 de maig amb 22 restaurants participants

Reus Empresa
24/04/2023
L’arròs, protagonista d’unes jornades a Reus.

El celler De Muller han acollit aquest matí de dilluns la presentació de les 2es Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini d’Arròs Bayo i Bodegas De Muller. Les jornades tindran lloc del 28 d’abril al 28 de maig.

Les receptes proposades pels 22 restaurants participants estan creades «amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp», segons s’ha apuntat a la roda de presentació de l’esdeveniment gastronòmic. “A cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’arròs ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construïda a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen”, ha recalcat el president de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria (AEH) de Reus, Víctor Perales.

Les receptes estan elaborades amb arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins de Bodegas De Muller.

El xef reusenc guardonat amb un Sol Repsol Ferran Cerro ha estat l’encarregat d’elaborar un arròs ganxet maridat amb vins De Muller per a l’ocasió, aquest dilluns, a la presentació de l’esdeveniment.

Des del departament de vendes de De Muller, Xavier Salon ha afirmat que “hem apostat fort per aquestes jornades perquè creiem que és un acte que es pot consolidar. És un molt bon senyal que estiguem celebrant una segona edició”.

En representació d’Arròs Bayo, Santos Martínez ha manifestat que “estem treballant per fer que Reus sigui gastronòmicament un lloc de trobada de referència al país. Estem aquí per donar suport al concepte de qualitat que caracteritza aquestes jornades”.

Per la seva part, el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà, ha explicat que “avui posem una baula més en la cadena de col·laboració entre la nostra entitat i l’AEH, que encetàvem fa un any i que ja ha demostrat portar molts èxits”.

La regidora de Promoció, Montserrat Caelles, ha finalitzat l’acte tot destacant que “aquestes són unes jornades que aporten riquesa i prestigi a la ciutat. Reus es troba entre el mar i la muntanya, sent un aparador de la oferta gastronòmica del territori. Des de Reus Promoció estem determinats a continuar impulsant el patrimoni, els productes de proximitat i el comerç.”

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa