Reus Empresa

La VI mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna el 21 i 22 d’abril a la plaça de la Llibertat

Reus Empresa
13/04/2023
Imatge de l’edició del Velèctric l’any 2022.

 

La mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna a la plaça de la Llibertat el divendres i dissabte 21 i 22 d’abril per exposar les principals novetats en mobilitat sostenible. La setena edició del Velèctric, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, torna un any més per oferir als visitants la possibilitat de provar dif erents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques i patinets.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un circuït per a petits i un espai de xerrades sobre  el món de la mobilitat sostenible.

Els expositors confirmats fins el moment són  Bormar Motos, Autoforum Tarragona, Taller del Patinete, Motor 23, Nima, Autoxandri, Baycar i Grupo Oliva. Hi haurà representació de les principals marques del mercat: Toyota, Lexus, Fiat, Mazda, Nissan, Hyundai, Ford, Silence, Audi, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Renault, Cupra, Skoda, Suzuki, Peugeot, Opel, BMW, Mini, Citroen, MG Honda, Yadea (motos), Seat Mo (motos), Fantic (bicicletes) i Zwheel (patinets).

La setena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 21 d’abril, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 22 d’abril, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h.

Les novetats de la fira es podran seguir per les xarxes socials (facebook, twiter i instagram), amb el perfil @VelectricReus.

 

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa