Reus Empresa

La VI mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna el 21 i 22 d’abril a la plaça de la Llibertat

Reus Empresa
13/04/2023
Imatge de l’edició del Velèctric l’any 2022.

 

La mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna a la plaça de la Llibertat el divendres i dissabte 21 i 22 d’abril per exposar les principals novetats en mobilitat sostenible. La setena edició del Velèctric, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, torna un any més per oferir als visitants la possibilitat de provar dif erents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques i patinets.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un circuït per a petits i un espai de xerrades sobre  el món de la mobilitat sostenible.

Els expositors confirmats fins el moment són  Bormar Motos, Autoforum Tarragona, Taller del Patinete, Motor 23, Nima, Autoxandri, Baycar i Grupo Oliva. Hi haurà representació de les principals marques del mercat: Toyota, Lexus, Fiat, Mazda, Nissan, Hyundai, Ford, Silence, Audi, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Renault, Cupra, Skoda, Suzuki, Peugeot, Opel, BMW, Mini, Citroen, MG Honda, Yadea (motos), Seat Mo (motos), Fantic (bicicletes) i Zwheel (patinets).

La setena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 21 d’abril, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 22 d’abril, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h.

Les novetats de la fira es podran seguir per les xarxes socials (facebook, twiter i instagram), amb el perfil @VelectricReus.

 

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa