Reus Empresa

La sostenibilitat i el medi ambient, eixos de la nova sessió del cicle ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’ de Mas Carandell

Reus Empresa
14/11/2022
Cartell de la jornada

 

El proper dimecres, 16 de novembre, de 12 a 14 hores, Mas Carandell ha programat una nova xerrada a les seves instal·lacions en el marc del cicle ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’, que en aquesta ocasió tindrà com a eix el sector empresarial de la sostenibilitat i el medi ambient.

La xerrada, que serà presencial però també es pot seguir virtualment via Zoom, s’adreça a persones en atur i a persones treballadores que cerquen una millora d’ocupació, bé perquè volen fer un canvi cap a altres sectors i reorientar la seva carrera, bé perquè volen millorar les seves condicions laborals.

En aquesta ocasió  intervindran representants de les següents empreses de Reus:  Etecnic, especialitzada en energia sostenible i mobilitat elèctrica; Hidrotuït, del grup Hídrica Group, que ofereix solucions sostenibles pel tractament d’aigua; i Escardó Serveis Tècnics, empresa instal·ladora i mantenidora de muntatges i manteniments multitècnics amb un potent departament d’enginyeria, eficiència energètica i certificacions de qualitat i medi ambient.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, manifesta la necessitat de «seguir dinamitzant la intermediació laboral entre l’oferta i la demanda per promoure l’ocupació, i d’aquí, el cicle de xerrades». I explica que «les sessions anteriors han tingut molt bona acollida pels valors afegits de proximitat i informació de primera mà que donen les empreses, a les quals cal agrair la col·laboració i participació».

El cicle neix a partir de les necessitats detectades en la prospecció d’empreses i entitats que realitzen els agents d’ocupació i desenvolupament local de Mas Carandell, i té el doble objectiu de donar visibilitat als àmbits professionals locals com a opcions reals d’ocupació, i de donar a conèixer les ofertes de feina que tenen dificultats de cobrir. Fins ara s’han portat a terme tres sessions, al voltant dels sectors alimentari i venda al detall, professionals independents i àmbit industrial.

L’accés a la sessió és lliure prèvia inscripció a Mas Carandell, o bé, a través de l’enllaç https://ja.cat/tVWUA . Aquest cicle és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa