Reus Empresa

La Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació posa en marxa una nova edició del programa d’acompanyament a l’emprenedoria

Reus Empresa
9/5/2024
Cartell del programa.

 

La Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació, mitjançant el Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria ubicat a l’Antic Hospital, organitza aquest mes de maig una nova edició del Programa d’Acompanyament a l’Emprenedoria. El programa té l’objectiu d’oferir eines i coneixements claus en el moment de crear i desenvolu par una empresa. D’altra banda, té la voluntat que les noves persones emprenedores trobin un acompanyament que els ajudi a fer néixer els seus projectes.

El programa s’estructura en set sessions d’assessorament adreçades a grups reduïts i centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l’hora de crear un negoci. Aquestes sessions són impartides per professionals experts en diverses qüestions claus com són el desenvolupament de la idea de negoci, el pla econòmic i financer, l’estudi del mercat o la comunicació per arribar als clients. Els temes s’aborden amb dinàmiques motivadores i pràctiques perquè les persones participants les puguin traslladar als seus negocis i situacions individuals.

Aquest itinerari complementa  l’assessorament individual i més genèric que es porta a terme des del Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria.

Les persones interessades poden escollir les sessions a les que volen assistir ja que no cal inscriure’s a l’itinerari complet. L’itinerari és gratuït i valorat en més de 1.500 euros. Aquestes es fan des de les 15h fins a les 17 h, i cal fer inscripció prèvia a inscripcions.reus.cat/itinerariemprenedoria1

El programa previst és el següent:

  • 13/05/24 Reflexions per abans d’empendre. Xavier Plana
  • 16/05/24 Posem una mica d’ordre als números: les claus del Pla econòmic i financer. Josep Maria Vallvé
  • 21/05/24 Valida la teva idea de negoci amb el Model Canvas. Estela Pinyol
  • 23/05/24 L’Estudi de mercat. Com conéixer el meu mercat i saber si el meu producte o servei encaixarà. Amanda Figueras
  • 28/05/24 Formes jurídiques, diferències i fiscalitat per a noves empreses.
  • Cristina Budi
  • 30/05/24 Estratègies per comunicar. Com arribem al nostre client? Bibiana Villa
  • 04/06/24 Com incorporar valors de sostenibilitat al teu model de negoci. Inma Vázquez

El Pla d’Acció Municipal 2024-2027 inclou aquesta acció amb l’objectiu de fer del Programa d’Acompanyament a l’Emprenedoria un programa de referència per les persones emprenedores i l’impuls de nous projectes a la ciutat.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa