Reus Empresa

La regidoria d’Empresa i Ocupació engega la campanya «Bon dia, què li convé?»

Reus Empresa
26/1/2023
Empresa
Diversos negocis de la ciutat com el Colmado Baró, Garola, Immocasa, Farmàcia el Carrilet, Gima Clinic i Super ràpid reparació de calçat han posat cara a la campanya. Foto: Ajuntament de Reus

 

La regidoria d’Empresa i Ocupació engega una campanya per apropar els serveis de l’administració local al teixit comercial de la ciutat. Sota el lema «Bon dia, què li convé?», un equip tècnic de la regidoria iniciarà, aquest mes de febrer, un recorregut amb visites als comerços i serveis de Reus. L’objectiu és informar-los dels projectes i serveis que ofereix la regidoria d’Empresa i Ocupació. En concret, els que estan dirigits específicament per al sector, així com altres qüestions de gestió municipal que puguin ser de l’interès del comerç.

Amb la campanya «Bon dia, què li convé?» l’administració es fica en el paper del comerciant. «D’aquesta manera neix el concepte de campanya: canviem els rols i ens posem plenament a disposició dels i les comerciants», ha explicat el regidor Carles Prats. Diversos negocis com el Colmado Baró, Garola, Immocasa, Farmàcia el Carrilet, Gima Clinic i Super ràpid reparació de calçat han posat cara a la campanya.

La dinàmica

Començant per l’eix comercial conformat pel barri Mare Molas, passeig Prim i Avinguda Països Catalans, es visitaran els comerços/serveis de la ciutat. Se’ls lliurarà físicament una capsa que conté material informatiu com una llibreta amb els projectes i serveis que ofereix la regidoria d’Empresa i Ocupació. També s’oferiran alguns elements de marxandatge. Es preveu que les visites durin un parell de mesos.

En el marc d’aquestes visites, s’oferirà informació sobre projectes transversals vinculats al comerç que impulsa la regidoria. En són exemples Reus Compra Responsable, Reus Espais Vius o la moneda local. També serveis de gestió municipal de l’interès del sector, com ara la recollida de la brossa comercial o el servei de bústies de paqueteria als aparcaments de gestió municipal.

Et podria interessar:

1695377614984 (1)
La Cambra de Comerç de Reus es reuneix amb representants de cambres de comerç europees
descarga (8)
La Llotja, de mercat medieval a referent de cotitzacions
image00024
Salvador Illa: "Les Cambres de Comerç són les portaveus de l’activitat econòmica dels territoris"
històries empresarials reus empresa