Reus Empresa

La II edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus premia les iniciatives verdes de set empreses de la ciutat

Reus Empresa
2/02/2023
Imatge dels premiats.

 

La sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus ha acollit aquest dimecres al migdia el lliurament dels II Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus que organitzen, de manera conjunta, la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Jove Cambra Internaci onal i del grup ecologista GEPEC.

En el decurs de la cerimònia s’han reconegut les bones pràctiques ambientals, com a manifestació del seu compromís amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), de set empreses reusenques. En la categoria de Gran i Mitjana Empresa s’ha distingit a T.Q Teqnol i s’ha atorgat un accèssit a Lyondell Basell. En petites empreses, el guardó ha anat a mans d’Asolgrup Enginyers i un accèssit per Hídrica Grup. En microempreses, el guardó ha estat per a El Brot i l’accèssit per a Detail Car Reus. Finalment, s’ha atorgat una menció especial a Tomàs Barberà.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha presentat la iniciativa municipal per a subministrar electricitat a l’Ajuntament i als equipaments públics, Reus Energia. Rubio també ha posat de manifest que «l’Ajuntament de Reus impulsa polítiques fiscals que ajuden a l’economia productiva posant l’accent en el medi ambient com ara les bonificacions de l’IBI per a la instal·lació d’instal·lacions solars fotovoltaiques». «Reus és una ciutat compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i les iniciatives presentades als premis són bon exemple del compromís empresarial amb el futur de la nostra ciutat, un futur net i amb una clara aposta per l’economia verda», ha afegit.

Per la seva banda, el President de la Cambra, Jordi Just, ha destacat la importància dels Premis dins de l’estratègia que segueix la corporació en l’àmbit del medi ambient i més concretament en el de l’energia, anunciant que la Cambra ha decidit crear un servi d’atenció i assessorament a les empreses en l’àmbit energètic amb la contractació d’un tècnic qualificat.

L’acte de lliurament ha esta presidit per la Directora general d´Energia de la Generalitat, Assumpta Farran, qui abans de l’entrega de premis ha pronunciat la xerrada «Cap a una transició energètica intel·ligent».

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa