Reus Empresa

La gastronomia i la tecnologia, reclams per l’èxit d’una nova edició d’exproReus

Reus Empresa
16/10/2023
La multisectorial ha tancat portes aquest diumenge passat a les nou del vespre després de cinc dies d’activitat intensa a tots els estands de la fira.

 

La 51a edició d’exproReus ha tancat portes aquest vespre amb unes bones valoracions per part dels organitzadors i expositors participants. La fira ha tingut una molt bona afluència del públic durant els cinc dies de fira i ha comptat amb nombroses activitats, especialment centrades en els dos eixos del Hub Foodtech & Nutrition: l’alimentació saludable i de proximitat, i la tecnologia. Precisament, en aquesta edició d’exproReus la novetat han estat les activitats vinculades al Hub, tal com explica el regidor de Promoció Econòmica i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, qui assegura que «exproReus és l’aparador de l’activitat comercial i econòmica del territori, per això, enguany el Hub havia de tenir un paper destacat en el programa d’activitats, posant en valor un dels eixos de treball de la ciutat, que s’impulsa des de REDESSA».

En aquest sentit, tots els dies hi ha hagut diverses activitats de promoció dels productes saludables i de proximitat. Sota el paraigua del Hub s’han organitzat showcookings de restauradors d’arreu de la Catalunya Sud, que han cuinat plats amb productes locals com l’avellana, el producte d’horta, la mel, el peix i oli d’oliva verge extra.

Un altre dels punts destacats de la fira han estat les activitats infantils, per on es calcula que han passat més de 4.000 nens i nenes. Pel que fa a les TIC, l’estand de la Tronada 360, on es podia veure aquest acte de la festa major de Reus amb ulleres de realitat virtual, ha estat un dels espais amb més afluència de públic. Altres activitats infantils destacades han estat el rocòdrom, els jocs tradicionals i els contes en anglès. Gairebé el 35% dels visitants d’exproReus han passat per la zona de restauració del Tasting Village, situada a l’auditori exterior. Tal com ha explicat el regidor «tot plegat reafirma la consolidació de la fira com un espai especialment familiar i una cita ineludible per a la ciutadania de Reus i de la seva àrea d’influència».

L’automoció, un dels sectors econòmics més destacats d’exproReus, ha valorat molt positivament el nombre de contactes i vendes realitzades durant els dies de fira. Precisament, des de firaReus Events s’ha encomanat un nou estudi d’impacte econòmic que estarà enllestit a finals d’any i que servirà per tenir la xifra de l’impacte econòmic generat a exproReus durant aquests cinc dies.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha fet aquest vespre una visita a tots els expositors de la fira en un acte que ha servit per fer la cloenda oficial de la fira.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa