Reus Empresa

La Fira de l’Oli 2022 supera els 25.000 visitants

Reus Empresa
14/11/2022
Imatge de la Fira de l’Oli d’enguany.

 

La Fira de l’Oli nou DOP Siurana va tancar la seva 25a edició el passat dissabte amb un notable increment del públic assistent respecte a l’edició del 2021. Si l’any 2021 es van comptabilitzar un total aproximat de 21.000 visitants, enguany s’han superat els 25.000, per la qual cosa la valoració per part de l’organització és molt positiva.

El divendres a la tarda es van servir més d’un miler de berenars de pa amb xocolata, 400 més que l’any anterior. El dissabte al matí, a les 12:30 h, es van servir la totalitat de les racions d’esmorzars de degustació d’oli nou que s’havien preparar per l’ocasió, en total 3.100. De fet, feia moltes edicions que no s’exhaurien tots els esmorzars. Tots els tallers i activitats organitzats en el marc de la Fira es van omplir, comptant també amb una gran participació.

Pel que fa als productors i elaboradors d’oli, i a falta de confirmar la quantitat exacta d’oli venut durant els dies de la Fira, des del Consell Regulador de la DOP Siurana es fa també una valoració molt positiva ja que es van superar les previsions de venda inicials.

El dissabte a la tarda es va realitzar el sorteig «El teu pes en oli» entre totes les butlletes que es van recollir dels clients del Mercat Central i Carrilet per obtenir el premi, era necessari trobar-se a la plaça en el moment del sorteig, i els quatre guanyadors eren presents a la plaça, cosa que no havia passat mai abans en cap de les anteriors edicions, i eren de Reus. El premi del pes en oli va recollir 86 litres d’oli, corresponents al seu pes.

Finalment, pel que fa a la iniciativa de cap de setmana als hotels de Reus que es realitzava un any més amb motiu de la Fira de l’Oli, els establiments participants també han confirmat la reserva de clients que es van acollir a l’oferta principal.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa