Reus Empresa

La confiança i el lideratge centren l’inici d’Emprèn Talent, el nou cicle de xerrades sobre emprenedoria

Reus Empresa
21/12/2023
Imatge de la jornada ‘Emprèn Talent’.

El cicle d»Emprèn Talent’, impulsat per la regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, ha donat el seu tret de sortida aquest dimecres al vespre al Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona. Aquesta nova iniciativa, que pretén continuar apropant a la ciutadania els valors de l’emprenedoria des de diferents punts de vista i posar en valor el Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria que s’ofereix des de la mateixa regidoria, va comptar amb una cinquantena de persones en la seva primera edició.

Una primera jornada, presentada per la periodista Verònica Tapias, que va començar amb la intervenció del regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats, qui va voler remarcar la consolidació del Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria «com a punt de referència a la ciutat per tot aquell que vol fer realitat el seu somni, de començar el seu propi negoci. El servei duu a terme un acompanyament que entenem de forma transversal i que va des de la idea inicial fins a la creació del negoci i que s’allarga durant els primers anys d’aquest». A més, va incidir en l’objectiu d’aquest nou cicle apuntant que des de la regidoria es vol «continuar donant més eines a tothom qui estigui interessat a fer realitat el seu projecte i aquesta nova iniciativa n’és una mostra més. A més, ho fem en un format obert a tota la ciutadania, i en especia l també a empresaris amb el seu negoci ja en marxa».

Paula Pallarès de Negro&Limón, empresària que va tenir l’assessorament de l’equip de la regidoria i que ha desenvolupat el seu negoci entorn del ‘home staging’ o procés de preparació d’una propietat per a la seva venda o lloguer, va explicar la seva experiència als presents. Un canvi de vida, deixant una feina estable i ben remunerada a l’estranger per iniciar el seu projecte personal en tornar a casa.

L’encarregat de cloure l’esdeveniment va ser Sergi Grimau, speaker motivacional, formador i expert en lideratge, gestió d’equips i habilitats. Amb una interacció constant amb el públic present al Saló Noble del Palau Bofarull, Grimau va incidir en el lideratge i la confiança com a motors vitals, refermant el concepte ‘deixant empremta’, un concepte desenvolupat per ell mateix durant la seva experiència com a ponent i que remarca els valors positius reconeguts en les bones persones, aquelles que segons el mateix ponent «val la pena emmirallar-se».

‘Emprèn Talent’ neix com un cicle bimensual, que s’allargarà durant tot el 2024 i en què es combinarà l’experiència de ponents destacats de diversos àmbits relacionats amb el sector empresarial amb casos d’èxit de persones que hagin passat pel Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria de l’Ajuntament de Reus.

 

 

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa