Reus Empresa

La campanya «La bona etiqueta» arriba als Mercats de Reus

Reus Empresa
12/04/2024
Cartell de ‘La bona etiqueta’

 

La campanya «La bona etiqueta» que es du a terme des de la regidoria de Salut i Esports arribarà aquest mes d’abril als Mercats de Reus, col·laboradors de la proposta. El pròxim dilluns dia 15 i de forma repetida els dies 19, 22 i 26 d’abril, s’instal·larà al Mercat Central una parada visual per donar la informació als consumidors sobre el dret que tenen sobre la informació alimentària. La parada e starà oberta des de les 10:00 h fins a les 12:00 h.

«La bona etiqueta» estarà també al Mercat del Carrilet. Concretament, els dies 17 i 24 d’abril, des de les 10:00 h fins a les 12:00 h.

La campanya va començar el mes de març amb un cicle de tallers d’informació alimentària, dirigits a comerciants del sector, i que es va batejar com: «Les etiquetes en els aliments. Un canal d’informació, per la qualitat i la seguretat alimentària».

Aquest curs, es va fer a la sala d’actes de l’Antic Hospital, es va dirigir especialment als paradistes dels mercats municipals ja que, com a gestors d’establiments alimentaris, són responsables de proporcionar informació clara i precisa als clients sobre els productes que venen.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa