Reus Empresa

La Cambra de Comerç de Reus visita la Fira Alimentaria de Barcelona amb la Cònsol Econòmica de Bulgària

Reus Empresa
20/03/2024

 

La responsable del Departament d’Internacional de la Cambra de Comerç de Reus, Elena Andreu, ha visitat aquest dimarts 19 de març la Fira Alimentaria de Barcelona. La visita ha tingut enguany un caràcter especial, ja que Andreu ha estat acompanyada a la fira de la Cònsol Econòmica de Bulgària,  Maria Boyadzhieva-Gounelli.

Gràcies a la intermediació de Boyadzhieva-Gounelli, la Cambra de Comerç de Reus ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb diverses empreses búlgares expositores de diversos àmbits de l’agrofood com cereals, llavors, fruites i verdures, productes eco-orgànics o cosmètica natural, entre molts d’altres.

Durant les trobades, des del Departament d’Internacional han pogut conèixer de primera mà els productes búlgars que tenen unes millors condicions d’exportació i, d’aquesta manera, explorar i valorar possibles sinergies comercials amb empreses de les comarques que formen part del territori de la corporació.

Aquesta col·laboració amb Bulgària, que s’ha traduït amb aquesta visita conjunta a la Fira Alimentaria, continuarà properament amb una jornada amb aquest país estratègic com a convidat.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa