Reus Empresa

La 64a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils tanca amb rècord de participació

Reus Empresa
7/06/2023
Els nous espais de la Fira del Circ, Nomad Festival, Lletres de Fira i CLVT Fest han estat un èxit i han acollit milers de persones entre els tres dies de fira.

 

La 64a Fira Multisectorial de Cambrils va finalitzar aquest diumenge amb rècord de participació. Milers de persones han assistit a l’edició d’aquest any, que comptava amb nous espais com el Nomad Festival al Parc del Pinaret, les Lletres de Fira a la Torre del Llimó, la Fira del Circ als carrers del nucli antic i el CLVT Fest a l’skatepark. «Estem molt satisfetes amb la feina feta. Aquest any hem comptat amb més d’un centenar d’expositors a la Fira Comercial, que han valorat positivament la Fira», afirmen des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

La Fira va engegar divendres al matí amb l’arribada de les escoles de Cambrils, que van poder gaudir de tallers i activitats abans de la inauguració oficial, a càrrec de les pubilles, els hereus, l’alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, i el subdelegat del Govern Espanyol a Tarragona, Santi Castellà.

Els concerts del Nomad Festival, les activitats infantils, les exhibicions de circ i malabars, la tradicional diada castellera o la jornada Pet Friendly han estat els actes més concorreguts.

Per altra banda, milers de persones van visitar els expositors de la Fira Comercial i de la Fira del Circ. Centenars d’empreses del territori i d’arreu van poder oferir els seus productes dels diferents sectors, com l’automoció, serveis, alimentació i comerç, jardineria i maquinària agrícola, energies verdes o restauració.

Nomad Festival, Fira del Circ, Lletres de Fira i CLVT Fest: tres novetats amb bona acollida

L’edició del 2023 arribava amb diverses novetats. El Nomad Festival, que per primera vegada aterrava al Parc del Pinaret, va comptar amb una àmplia afluència i participació durant els tres dies de la Fira. Les persones assistents van poder gaudir de concerts i música en directe, oferta gastronòmica amb una desena de food trucks i tallers i activitats infantils, a més d’un market de dissenyadors únic, molt ben valorat pels visitants.

La Fira del Circ pels carrers del nucli antic també va comptar amb milers de visitants, que van poder gaudir d’espectacles itinerants, exhibicions de circ, foc i malabars, així com tallers d’iniciació per als infants, que van omplir la plaça del Setge durant tot el cap de setmana.

La Torre del Llimó també va comptar amb centenars de visitants, aquest any transformada en l’espai Lletres de Fira. Els conta contes van ser les activitats més concorregudes, així com les presentacions d’autores i autors del territori, la taula rodona i el tast de vins del dissabte a la tarda.

Per altra banda, desenes de patinadores i patinadors van competir en el CLVT Fest, el festival d’skate i scooter que es va realitzar a l’skatepark amb la complicitat de l’associació Cultívate. Les competicions es dividien en tres categories i comptaven amb nombrosos premis, com per exemple taules d’skate, patinets i accessoris, així com un kit de fruits secs cortesia de la DO Avellana de Reus, que es va voler sumar a la iniciativa.

Seguretat garantida i sense incidències destacables

Un ampli dispositiu, format per la Policia Local de Cambrils, els Mossos d’Esquadra i la vigilància de la Fira, han treballat durant el cap de setmana per garantir la seguretat al recinte firal. De fet, la policia cambrilenca va fer ús dels drons de seguretat per vigilar des de l’aire els més de 50.000 m2 d’espai expositiu.

La Fira potencia la compra als comerços cambrilencs

Més d’un miler de persones van participar en la promoció ‘Protagonistes per un dia’, que incentivava la compra als comerços cambrilencs en els dies previs a la Fira amb un sorteig de tiquets per les Firetes i 5 entrades dobles d’un dia per PortAventura i Ferrari Land. D’aquesta manera, una cinquantena de persones van guanyar tiquets triples per la fira d’atraccions i tres passis VIP amb entrades il·limitades per a tres infants de Cambrils, cortesia del Gremi de Firaires de Catalunya. A més, cinc persones van guanyar el premi d’una entrada doble d’un dia per a PortAventura i Ferrari Land, en el marc de la col·laboració amb la Fira de Cambrils.

Et podria interessar:

descarga (19)
Un mar de petroli
premis_tic_rdp_1
El Clúster TIC Sud i REDESSA impulsen els primers Premis TIC Catalunya Sud
Presentació_renovació_conveni_Reempresa-1-20240617120520
L’Ajuntament de Reus aposta per Reempresa per impulsar el teixit empresarial de la ciutat i evitar el tancament de negoci
històries empresarials reus empresa