Reus Empresa

Investiguen per presumptes delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals a un empresari reusenc vinculat al sector hidrocarburs

Reus Empresa
31/10/2022
Varis operadors del sector estan sent investigats per l’Audiencia Nacional.

La Justícia investiga a diverses empreses espanyoles d’hidrocarburs per presumpte frau fiscal i blanqueig de capitals. Un dels implicats és el directiu Juan Simón Martínez, vinculat a l’operadora Nascor Energía SL i propietari de la reusense Simon Grup, que ha estat imputat pel Jutjat nº3 de l’Audiencia Nacional pels delictes esmentats presumptament duts a terme en aquest sector, segons informa Elcierredigital.com.

Nascor Energies, comercialitzadora energètica d’hidrocarburs, es va constituir el 19 de desembre de 2005 com a Petrolis Costa Dorada S.L., però el seu nom va ser canviat a la fi d’octubre de 2016 a l’actual. Aquesta empresa, uns anys més tard, va canviar de domicili social a efecte de notificacions com a centre de negocis. L’empresari Juan Simón Martínez va fundar aquesta societat l’any 2005.

Per la seva banda, Simon Grup és una empresa amb seu a Reus especialitzada en la compravenda, magatzematge, transport i distribució a nivell nacional d’hidrocarburs per a usos d’automoció, agricultura, pesca, indústria i calefacció. No obstant això, Nascor Energia, no tindria vinculació societària amb Simon Grup.

Segons apareix en la seva pàgina web, Simon Grup és un operador nacional que compta amb diverses empreses com Simonoil, que actua com a dipòsit fiscal de productes petrolífers; Gasomad Energía, comercial i distribuïdora de gasoils; Lorry Petrol, que gestiona estacions de servei i Carburantes Reus, servei públic de productes petrolífers. A més, Simón Martínez tindria vinculació amb altres societats del sector, com Taf Trading World S.L. i Levantina de Carburantes S.L, entre altres societats.

 

Et podria interessar:

descarga (6)
Els reusencs que van intentar portar la fàbrica de Ford
RP Presentació Tercera Fase Espais Vius-20230323120155
La tercera fase de Reus Espais Vius revitalitzarà l'eix comercial del nord de la ciutat
RP-Presentació-Oficina-Atenció-a-l_Empresa-20230322120256
L'Ajuntament de Reus presenta un estudi per impulsar una Oficina d'Atenció a l'Empresa
històries empresarials reus empresa