Reus Empresa

Inicien un programa a Reus per fomentar el cooperativisme com a eina d’emprenedoria

Reus Empresa
18/12/2023
El programa seleccionarà 10 projectes de la ciutat, i la seva zona d’influència, que rebran un itinerari intensiu de formació i assessorament expert

 

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació, i en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, Coop Camp, engega aquest mes de desembre un nou programa d’emprenedoria en cooperativisme. El principal objectiu és fomentar el cooperativi sme com una eina d’emprenedoria arrelada a la ciutat, compromesa amb l’economia justa i sostenible i conscient dels reptes ecològics.

El programa seleccionarà 10 projectes de la ciutat, i la seva zona d’influència, que rebran un itinerari intensiu de formació i assessorament expert de 25 hores de durada durant el mesos de gener i febrer. La formalització de les candidatures per participar en el programa s’ha de portar a terme des d’avui, 18 de desembre, fins el 12 de gener de 2024 a través de l’enllaç coopcamp.cat/agenda.

Al final de les sessions, entre totes les iniciatives participants, s’escolliran els tres projectes d’emprenedoria més desenvolupats i estratègics. El programa inclou un servei de mentoria permanent durant un any; disseny i acompanyament individualitzat amb experts de cada àmbit de gestió del projecte; assessorament per a la recerca d’espais i assessorament sobre fonts de finançament.

El tres projectes que participaran en el programa d’incubació seran escollits per un jurat format per l’equip tècnic del Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Reus i de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona.

 

Et podria interessar:

incubadora
S'obre el període de captació de projectes per a la 4a edició de la Incubadora TIC i Foodtech
Sessió-Emprèn-Talent.-Fracàs-viure_l-i-aprendre_n
Nova sessió del cicle 'Emprèn Talent' per afrontar el fracàs i treure'n partit
redessa
L'Ajuntament de Reus inaugura el nou espai per a la promoció econòmica
històries empresarials reus empresa