Reus Empresa

ImpulsCatSud organitza aquest dijous una taula d’experts sobre el talent, factor de competitivitat empresarial

Reus Empresa
8/03/2023
Representants d’ImpulsCatSud del Coneixement.

 

Aquest dijous 9 de març, ImpulsCatSud del Coneixement, associació empresarial independent i sense ànim de lucre que té com a propòsit principal potenciar la competitivitat i el Desenvolupament sostenible de la regió Catalunya Sud, organitza a Reus una taula d’experts sobre el talent que necessiten generar, atreure i retenir les empreses de les comarques de Tarragona per enfortir la seva competitivitat.

Aquesta és la segona de les quatre taules d’experts que ImpulsCatSud Regió del Coneixement està rganitzant aquestes setmanes sobre els temes clau de l’economia de la demarcació de Tarragona. La primera es va centrar en l’energia i les dues properes posaran el focus en la mobilitat / infraestructures i, a l’última taula, en la necessitat de comptar amb organismes que vetllin per portar a la pràctica les conclusions que en surtin d’aquests debats d’experts.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa