Reus Empresa

Hi haurà un nou hotel al centre de Reus l’any 2023

Reus Empresa
14/12/2022
L’hotel s’ubicaria on hi va haver la botiga d’Intersport. Foto: Google Maps

 

Reus tindrà un nou hotel al centre de la ciutat de cara a l’any 2023. Segons ha avançat TarragonaDigital, estaria ubicat entre el carrer de la Perla i el de Pubill Oriol, on va haver-hi la botiga d’Intersport, que ara està al raval de Jesús, on prèviament hi havia la botiga de Zara.

El nou allotjament formarà part d’un grup empresarial juntament amb l’Hotel Reus Park, que es troba a Mas Iglesias. Serà un hotel de tres estrelles amb 45 habitacions. Es preveu que les obres, que van començar el mes de maig quan el consistori va atorgar la llicència municipal, acabin de cara a principis de 2023. La finalitat és que l’hotel comenci la seva activitat abans de l’estiu, tot i que no hi ha una data concreta.

La reforma de Mas Sedó

La propietat també està al capdavant del complex esportiu que s’està duent a terme a Mas Sedó, a tocar de la carretera de Riudoms. De moment, aquesta obra es marca com a prioritat, la qual cosa pot arribar a modificar el calendari d’obertura del nou establiment hoteler.

Et podria interessar:

Aeropuerto de Reus, donde se instalará una de las plantas
Aena construirà una planta fotovoltaica al Aeroport de Reus
forum_dinversio_cat_sud (1)
El 7è Fòrum d'Inversió CAT SUD posarà en contacte 10 projectes innovadors amb possibles inversors
lotte
L’Ajuntament Mont-roig del Camp i Lotte Energy Materials Spain tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets
històries empresarials reus empresa