Reus Empresa

Grupo Fermator obté una facturació de 350 milions d’euros el 2023

Reus Empresa
27/02/2024
Jaume Vicheto, director general de Grupo Fermator

 

Grupo Fermator, la companyia líder en la fabricació de portes automàtiques d’ascensor amb seu central a Reus i amb 11 plantes de producció ubicades a diversos països del món (Espanya, Brasil, Xina, Índia, França, Grècia, Itàlia i Polònia); va aconseguir una facturació agregada de 350 milions d’euros a escala grupal el 2023 passat.

Durant el passat 2023, Grup Fermator ha mantingut una sòlida participació del 22% al mercat mundial, amb una posició referent a la indústria. En aquest sentit, destaca la fabricació de més de 700.000 portes mundialment. En particular, Tecnolama S.A., seu central de Fermator, ha contribuït amb la producció de 140.000 portes, consolidant el seu paper com un dels centres de producció de major importància dins del grup. Es preveu que Tecnolama S.A. Augmenti la seva capacitat de producció un 10% durant aquest 2024.

El director general de Fermator, Jaume Vicheto, afirma que «hem mantingut una sòlida presència a tots els continents, reafirmant el nostre compromís amb l’excel·lència i l’estabilitat». «Aquests èxits són un testimoni del treball i la dedicació de tot l’equip de Grupo Fermator. Estem molt il·lusionats pel que el futur ens depara en el món de les portes automàtiques d’ascensor.»

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa