Reus Empresa

Grupo Castilla tanca el 2023 amb 27,6M€, un increment del 27%

Reus Empresa
28/02/2024
Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla

 

Després de completar amb èxit 4 operacions d’adquisició, la companyia va tancar el 2023 amb una xifra de negoci històrica i va assolir els 27,6M€, un 27% superior a l’exercici precedent. A més, va aconseguir millorar la solvència financera obtenint un EBITDA de 5M€, amb una notable progressió del 52% respecte a l’any anterior. Aquests bons resultats consoliden el seu posicionament al mercat espanyol com a empresa al segment HCM Cloud Provider, plataformes SaaS (Software as a Service) per a la gestió del capital humà.

Les sinergies derivades de les darreres adquisicions han permès desenvolupar una nova àrea de negoci anomenada Talent Services, basada en el coneixement i totalment complementària a la tecnologia que, només el 2023, va aportar una facturació addicional de 3,3M€.

Carlos Castilla, CEO de Grupo Castilla, ha destacat avui en el marc del Mobile World Congress de Barcelona (MWC24): «Continuem endavant amb el nostre pla d’expansió, combinant creixement orgànic i inorgànic. Estan previstes noves operacions corporatives i la primera, dins el marc d’aquest MWC24». Grupo Castilla treballa sobre un camí de creixement a doble dígit previst per als propers mesos, per aconseguir un salt qualitatiu en resultats i assolir, aquest any, una facturació de 32M€ i un EBITDA de 6M€. Aquestes bones perspectives del negoci han permès reconfigurar la meta de l’actual Pla Estratègic per aspirar als 45M€ el 2026.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa