Reus Empresa

Grupo Castilla tanca el 2023 amb 27,6M€, un increment del 27%

Reus Empresa
28/02/2024
Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla

 

Després de completar amb èxit 4 operacions d’adquisició, la companyia va tancar el 2023 amb una xifra de negoci històrica i va assolir els 27,6M€, un 27% superior a l’exercici precedent. A més, va aconseguir millorar la solvència financera obtenint un EBITDA de 5M€, amb una notable progressió del 52% respecte a l’any anterior. Aquests bons resultats consoliden el seu posicionament al mercat espanyol com a empresa al segment HCM Cloud Provider, plataformes SaaS (Software as a Service) per a la gestió del capital humà.

Les sinergies derivades de les darreres adquisicions han permès desenvolupar una nova àrea de negoci anomenada Talent Services, basada en el coneixement i totalment complementària a la tecnologia que, només el 2023, va aportar una facturació addicional de 3,3M€.

Carlos Castilla, CEO de Grupo Castilla, ha destacat avui en el marc del Mobile World Congress de Barcelona (MWC24): «Continuem endavant amb el nostre pla d’expansió, combinant creixement orgànic i inorgànic. Estan previstes noves operacions corporatives i la primera, dins el marc d’aquest MWC24». Grupo Castilla treballa sobre un camí de creixement a doble dígit previst per als propers mesos, per aconseguir un salt qualitatiu en resultats i assolir, aquest any, una facturació de 32M€ i un EBITDA de 6M€. Aquestes bones perspectives del negoci han permès reconfigurar la meta de l’actual Pla Estratègic per aspirar als 45M€ el 2026.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa