Reus Empresa

Grupo Castilla adquireix la bilbaïna Nòmina Foke

Reus Empresa
01/03/2023
Amb aquesta operació assegura la seva estratègia de creixement i preveu assolir una facturació de 27 milions el 2023

 

Grupo Castilla ha anunciat, en el marc del Mobile World Congress de Barcelona, l’adquisició de la tecnològica Foke, dedicada al desenvolupament de solucions de gestió laboral i fiscal, amb més de 35 anys d’experiència al sector. Amb seu a Bilbao, Foke gestiona una cartera de gairebé 1.000 clients a la zona i va tancar el 2022 amb una facturació propera als 800.000 euros, consolidant un creixement anual del 15%.

L’operació es produeix en un context en què la necessitat de transformació digital en recursos humans de les organitzacions s’està accelerant i les exigències dels clients són cada cop més grans. «Els processos de digitalització en la gestió de persones, poden ser complexos i la millor garantia per emprendre’ls amb èxit és l’acompanyament del nostre personal especialitzat i els 44 anys d’experiència al sector» explica Marisa Muñoz, directora de l’Àrea Tècnica a Grupo Castilla.

En aquesta línia, Ángel Manzano, soci fundador de Foke, assegura que “Gràcies a aquesta integració podrem oferir als nostres clients l’accés a un dossier molt més ampli de productes i serveis complementaris a RH i, alhora, garantir la continuïtat i desenvolupament de tot l´equip humà”.

Amb aquesta operació, el Grupo Castilla, amb seu a Riudoms, assegura la seva estratègia de creixement i preveu assolir una facturació de 27 milions el 2023.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa