Reus Empresa

FiraReus Events acull la jornada Reus Impulsa Talentum 2023, centrada en l’economia circular

Reus Empresa
28/03/2023
L’acte es farà el dia 14 d’abril i comptarà amb experiències d’arreu de Catalunya.

 

Reus és l’escenari un any més d’una de les edicions de la jornada que la Fundació Impulsa Talentum organitza per a debatre sobre el talent, l’emprenedoria i la transferència del coneixement. Enguany, ho farà en l’àmbit de l’economia circular.

Segons els organitzadors, l’economia circular és un concepte clau per a la sostenibilitat del planeta i, en aquest sentit, l’àrea de Tarragona esdevé un referent en la implementació de models econòmics que afavoreixen la reducció dels residus, la reutilització de recursos i la creació de valor a partir dels mateixos.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha detallat que «les empreses volen implementar noves dinàmiques que les ajudin a generar menys residus i a aprofitar el subproducte. En aquesta jornada en veurem alguns exemples que ja s’estan treballant a la nostra àrea metropolitana».

La jornada comptarà amb les ponències de la presidenta del grup Alier, Elisabeth Alier, la gerent de Comaigua, Tiphaine Anderbouhr. També hi participarà la directora de projectes a Consultoría Sostenible, Eva Garrell. L’economia circular també serà el tema central de la taula rodona en què participaran Josep Maria Tost, de la Fundación para la Economía Circular; el CEO de LC Paper, Joan Vila, el CO-CEO de Nemon Trade Energy, Ivan Solé; el president del Cluster de Bioenergia de Catalunya, Jordi Serra, i la CEO de Simbiosy, Anna Lluís Gavaldà.

A l’àrea de Reus i el Camp de Tarragona, hi ha nombroses empreses que ja estan fent passos per adoptar dinàmiques d’economia circular i, segons explica el president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons: «veiem un canvi significatiu cap a una economia més sostenible en l’àmbit empresarial. Estem animant a les empreses, no només a adoptar pràctiques més sostenibles en el seu dia a dia, sinó també a gestionar com atraure els perfils més adequats a les empreses».

La jornada tindrà lloc a firaReus el 14 d’abril, de 10 a 13.30 h. L’accés és gratuït i cal fer inscripció prèvia.

 

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa