Reus Empresa

FiraReus Events acull 82 esdeveniments amb més de 36.500 assistents durant el primer semestre de l’any

Reus Empresa
6/07/2023
Tres fires i tres congressos, entre els actes que convoquen més visitants.

 

Les instal·lacions de firaReus Events tornen a assolir xifres d’activitat prepandèmia i acullen 82 actes, amb més de 36.500 assistents durant el primer semestre de l’any. La polivalència de les instal·lacions facilita que es desenvolupin diversos esdeveniments en un mateix dia, per això aquests 82 actes s’han traduït en 71 dies d’ocupació.

Els actes més multitudinaris pel que fa al públic general, han estat les tres fires organitzades: Expofira Km0, Saló de la Moto i l’ExpoBike – Gran Fondo La Mussara. En la vessant professional, els congressos són l’activitat amb més convocatòria. Així, fruit de la col·laboració de firaReus Events amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus s’han dut a terme tres congressos de l’àmbit mèdic: el 8è curs de Pediatria Pràctica, el I Congrés Català del Dolor i la XXVII Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria.

Els seminaris, taules rodones, juntes directives, assemblees, networkings, presentacions i espectacles, són altres de les activitats realitzades en aquests primers sis mesos de l’any. Així, a firaReus s’han celebrat 17 jornades, 12 cursos/formacions, 8 reunions d’empresa i 6 showrooms, entre d’altres. Destacar també, els 5 actes de graduació organitzats per diferents facultats de la Universitat Rovira i Virgili  (Nutrició Humana i Dietètica, Enginyeria Química, Economia, Fisioteràpia) i l’escola de pilots CESDA; els quals sumen més de 2.000 assistents.

Per sectors, les empreses dedicades a la tecnologia, serveis, automoció, societats mèdiques, associacions, turisme, distribució, alimentació, retail i educació, són els principals clients de firaReus Events. Alguns representen sectors estratègics per REDESSA i per la ciutat com ara les TIC, l’alimentació i el turisme.

Bones expectatives de cara al segon semestre

De cara al segon semestre de 2023, la previsió és que les dades d’activitat es mantinguin. Així, el mes de juliol comença amb l’assemblea general dels Testimonis de Jehovà que reunirà un total de 5.300 assistents. A més, firaReus també té previst organitzar dues fires pròpies, exproReus i Tot Nuvis.

Pel que fa a exproReus, el període de comercialització està obert i aquestes setmanes s’estan tancant els últims espais disponibles. Les empreses interessades poden contactar amb el Departament Comercial de firaReus Events trucant al 977 326 363, o bé, enviar un correu a info@firareus.com.

Aquest segon semestre també es farà una fira externa (Fira recanvis Aicrag) i, ara per ara, ja hi ha tancats 29 esdeveniments de diferent tipologia (jornades, aniversaris d’empresa, exposicions, sopars de Nadal, entre altres), que es desenvoluparan fins a finals de desembre.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa