Reus Empresa

firaReus encara la recta final de la comercialització d’Exproreus

Reus Empresa
10/07/2024
El cartell de la 52a edició ha estat dissenyat pel dissenyador reusenc Jordi Romero.

 

La fira multisectorial organitzada per firaReus Events, exproReus, encara la recta final de la seva preparació i intensifica les accions de comercialització d’espais disponibles. Enguany, el certamen arribarà a la seva 52a edició i es durà a terme del 10 al 13 d’octubre i, novament, serà d’accés gratuït pels visitants.

Una renovada imatge amb segell local

La nova imatge d’aquesta gran fira multisectorial del territori és obra del dissenyador reusenc Jordi Romero, un dels artistes gràfics locals més prolífics. Amb una imatge molt esquemàtica i basada en icones, el cartell sintetitza els diferents sectors que participen en la fira, posant al centre la mobilitat i la sostenibilitat, dos dels seus principals eixos i jugant amb la forma de la rosa de Reus.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “exproReus és un gran aparador comercial i un esdeveniment que mostra tot el dinamisme comercial de la ciutat, alhora que ofereix activitats lúdiques per als visitants de totes les edats”.

ExproReus tornarà a comptar amb espais dedicats a les grans àrees temàtiques que ja són tradicionals a la fira, com automoció, parament de la llar, tecnologia, alimentació i restauració, entre d’altres. A més de la comercialització d’espais, des de l’organització de firaReus es treballa també en el programa d’activitats, el qual posarà especial atenció en les noves tecnologies, amb tallers per a joves i petits i també, en la gastronomia i les jornades professionals.

Les empreses interessades a tenir presència a exproReus, poden contactar amb el Departament Comercial de firaReus Events, a través del telèfon 977 326 363 o bé, enviant un correu a info@firareus.com.

 

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa