Reus Empresa

FiraReus acollirà una fira professional de distribució d’alimentació a l’hostaleria

Reus Empresa
21/02/2024
Els dies 26 i 27 de febrer firaReus acollirà una nova gran fira professional sector de la restauració.

 

La fira de la companyia Romero és un dels esdeveniments destacats al territori pel que fa a la distribució d’alimentació per a hostaleria. L’esdeveniment comptarà amb la participació de 32 expositors i una variada programació de trobades gastronòmiques en format showcooking, a càrrec d’algunes de les empreses expositores i amb la participació de cuiners de gran trajectòria, entre ells, la popular xef Carme Ruscalleda. L’empresa de distribució alimentària preveu que un miler de professionals passaran per les instal·lacions firaReus durant les dues jornades.

Aquesta fira se celebra just després d’una altra de les grans trobades professionals del sector de l’hostaleria a la demarcació: Turismarket, que ha tingut lloc durant aquest mes de febrer també a firaReus, organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges «pocs dies després de celebrar amb èxit la primera edició d’una fira cabdal pel sector de l’hostaleria al nostre territori, com ha estat Turismarket, firaReus torna a acollir una gran fira professional en aquest àmbit. Des de firaReus seguim treballant per captar fires professionals de sectors estratègics per la ciutat i el territori, com el de l’alimentació, perquè són un excel·lent punt de trobada per compartir coneixement i crear xarxa, objectius centrals del Hub Foodtech & Nutrition».

Romero és una de les empreses adherides al Hub Foodtech & Nutrition, una iniciativa impulsada des de REDESSA i l’Ajuntament de Reus, que promou la creació d’un ecosistema de col·laboració publicoprivat d’empreses, institucions i centres de recerca de l’àmbit tecnològic i alimentari de la Catalunya Sud. Actualment, el Hub compta amb una seixantena d’empreses i institucions adherides.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa