Reus Empresa

firaReus acollirà la primera jornada dedicada a les tendències tecnològiques: el Reus Technology Summit

Reus Empresa
20/11/2023
Cartell del cicle.

 

L’Auditori Antoni Gaudí de firaReus Events acollirà la primera jornada dedicada a les tendències tecnològiques de cara al 2024, el Reus Technology Summit, que organitzen de manera conjunta el Clúster TIC Catalunya Sud i REDESSA. La jornada es farà el dijous, 14 de desembre, de 9 a 14 hores i comptarà amb representants de Google, IBM, T-Systems, I2Cat i el Mobile World Capital, entre d’altres.

Amb la voluntat de generar un espai de referència per a professionals, empresaris, emprenedors, estudiants i docents, el Reus Technology Summit programa 10 conferències de vint minuts, destinades a explicar les 10 tecnologies que marcaran l’any vinent.

Tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, «la jornada ha de ser l’esdeveniment tecnològic de referència al territori, que reforci el lideratge de Reus i del futur districte del Tecnoparc».

Entre els objectius del Reus Technology Summit hi ha la divulgació de les tendències TIC, els reptes i oportunitats del sector a través de casos pràctics; establir aliances empresarials i institucionals per ampliar l’ecosistema i impulsar i incentivar la transformació digital de les PIMES.

Programa

La jornada serà conduïda per la periodista, divulgadora TIC i presentadora del programa Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès.

9.15 h Benvinguda institucional

A càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita i del president del Clúster TIC Catalunya Sud, Pablo Mazón.

9.30 h Keynote inaugural

S’obrirà l’esdeveniment amb una ponència sobre les perspectives digitals del futur.

9.50 h Intel·ligència Artificial

Enrique Pérez, Enterprise Account Manager de Google, oferirà una visió profunda sobre les novetats i els desenvolupaments en el camp de la intel·ligència artificial.

10.10 h Indústria 4.0

Emili Anglès, Industry 4.0 Development Lead de Kellanova, compartirà la seva experiència sobre com la Indústria 4.0 està transformant el sector de productes de gran consum.

10.30 h Metavers i Videojocs

Oscar Soriano, CEO de Play de Game, explorarà les implicacions dels metaversos i el futur dels videojocs.

10.50 h Ciberseguretat

Destinada a abordar els reptes actuals i les estratègies de ciberseguretat essencials per a les empreses, a càrrec de T-Systems.

11.10 h Pausa Cafè

11.30 h CaixaBank Day One

Roger Salvat, Business Development Manager de Caixabank Day One, compartirà insights sobre les novetats i tendències financeres en el món digital.

11.50 h 5G i 6G

Sergi Figuerola, CTO de i2CAT, parlarà sobre el present i el futur de les xarxes 5G i les perspectives del 6G.

12.10 h Bessons Digitals

Jim Novack, CEO de Talent Swarm, explorarà el món dels bessons digitals i la seva aplicació pràctica.

12.30 h Computació Quàntica

Albert García Fernández, IBM Quantum Community Engineer Lead, abordarà els avanços i les expectatives al voltant de la computació quàntica.

12.50 h Bitcoin i CBDC

Montse Guardià, Presidenta del Consell de Supervisió (UPC), analitzarà el paper del Bitcoin i les monedes digitals dels bancs centrals (CBDC) en l’ecosistema financer.

13.10 Convergència de tecnologies

Eduard Martin, CIO de Mobile World Capital, explorarà com la convergència de tecnologies està modelant el futur digital.

13.30 h Cloenda

Gina Tost, Secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat, clourà l’esdeveniment amb reflexions finals i agraïments als participants.

Més informació i inscripcions

La participació a la jornada Reus Technology Summit’24 és gratuïta, amb inscripció prèvia a través de l’enllaç de la pàgina web de REDESSA:
https://www.redessa.cat/agenda/reus-technology-summit-tendencies-2024-cluster-tic/

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa