Reus Empresa

Fermator participa en la dotzena edició del Sopar Solidari de la Fundació PortAventura

Reus Empresa
21/07/2023
Imatge de la gala.

 

El grup Fermator va estar present i va participar de forma activa en la dotzena edició del tradicional Sopar Solidari anual de la Fundació PortAventura, celebrada al PortAventura Convention Centre aquest dijous, 21 de juliol.

L’acte, que va reunir més de 1.100 persones, ha aconseguit un nou rècord de recaptació i ha aconseguit la xifra de 120.675 euros, que es destinaran a projectes pediàtrics de l’Hospital Joan XXIII i de l’Hospital Sant Joan de Reus, així com a l’ampliació de la iniciativa PortAventura Dreams Village. «A Fermator creiem fermament en la importància de recolzar aquells que més ho necessiten, especialment els nens i les persones que s’enfronten a malalties greus», va expressar Michel Buscail, Director de Recursos Humans i RSC del grup. «Ens enorgulleix patrocinar el Sopar Solidari de la Fundació PortAventura i amb això contribuir amb el nostre granet de sorra per ajudar a millorar la vida dels que més ho necessiten», ha afirmat Buscail.

L’Hospital Joan XXIII és el referent assistencial per a la província de Tarragona i compta amb la tecnologia sanitària més avançada, que permet diagnosticar i intervenir problemes pediàtrics de salut d’alta complexitat. Per part seva, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus rebrà part dels fons recaptats per destinar-los a la Plataforma de Simulació mèdica per a l’Abordatge del Tractament de l’Obesitat Infantil.

A més, els fons recaptats també es continuaran destinant a ampliar les possibilitats d’acollida al PortAventura Dreams Village, que ofereix a famílies amb nens i nenes que pateixen malalties greus gaudir d’aquest entorn i del compleix de PortAventura.

Et podria interessar:

muntatge_sant_jordi
REDESSA celebrarà Sant Jordi amb activitats culturals i de networking adreçades als professionals dels seus centres d'empresa
Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
històries empresarials reus empresa