Reus Empresa

ExproReus juntament amb altres fires, protagonistes de l’última part de l’any

Reus Empresa
13/09/2023
Els sectors estratègics, com l’alimentació i la tecnologia, juntament amb d’altres com l’automoció, tenen un gran protagonisme en el calendari firal.

 

firaReus enceta l’últim quadrimestre de l’any amb la programació de fires i jornades professionals. En l’àmbit de l’activitat destinada al públic general, la fira multisectorial exproReus tornarà a obrir portes, de l’11 al 15 d’octubre.  Enguany tindran molt de protagonisme a la fira dos sectors estratègics a la ciutat i al territori com són el tecnològic i l’agroalimentari, amb activitats que giraran entorn al Hub Foodtech & Nutrition.

Pel que fa a Tot Nuvis, l’altra fira habitual del calendari de firaReus Events durant l’últim quadrimestre de l’any, el comitè organitzador ha decidit ajornar-la fins a l’any vinent, per a repensar-ne el format i centrar-lo en l’experiència dels públic assistent, més enllà dels estands tradicionals.

Les fires professionals, un sector a l’alça

Durant els pròxims mesos, firaReus Events té prevista l’organització de diverses fires i jornades professionals. Així, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, firaReus acollirà la fira de recanvis per al sector de l’automoció d’Aicrag.

D’altra banda, el Hub Foodtech & Nutrition organitzarà tres noves jornades professionals des d’ara i fins a finals d’any amb tendències, innovació i vies de finançament per al sector agroalimentari.

També hi haurà novetats en el calendari al voltant de la tecnologia, amb la jornada Reus Technology Summit, prevista per al 14 de desembre. L’acte, organitzat amb la col·laboració del Clúster TIC, té l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència on professionals, ciutadania, estudiants i personal del sector educatiu puguin conèixer les tendències i tecnologies més rellevants de cara al 2024.

També en col·laboració amb el Clúster TIC, l’últim trimestre de l’any també es duran a terme les jornades: Jornada Women Tech i Speed Dating Clúster TIC.

Un congrés internacional i més fires per al 2024

De cara al 2024, firaReus Events ja té confirmat un congrés internacional del món dels bonsais, i també estan previstes algunes fires d’organitzadors externs i que ja són habituals, com la Fira Km0 i l’Expobike – Gran Fondo La Mussara i la Fira Camins d’FP.

El calendari d’actes de firaReus Events es pot consultar a la pàgina web del centre de fires i convencions: www.firareus.com

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa