Reus Empresa

Es presenta la Ganxet Pintxo de Primavera 2024

Reus Empresa
6/05/2024
El restaurant El Castell acull l’acte de presentació de la ruta de tapes de Reus, que compta amb 33 establiments participants.

 

El restaurant El Castell ha estat l’escenari de la presentació de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024, que tindrà lloc del 9 al 26 de maig. Les tapes de la ruta, que arriba a la 23a edició, tindran un preu de 4 euros i també inclouran el quinto o la canya Estrella Damm. En total hi participen 33 establiments.

A l’acte de presentació de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024 hi han assistit Jaume Batista, coordinador de la Ganxet Pintxo i vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus; Noemí Llauradó, regidora de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus; Javier Tirado, responsable Trade Marketing Damm; Albert Soley i Núria Vilanova, del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Més dies de Ganxet Pintxo

Aquest 2024 la Ganxet Pintxo porta novetats tant per al públic com per als restauradors. Per començar, només se celebrarà una edició de la ruta de tapes de referència al territori, que s’allargarà una setmana més del que acostuma a ser habitual. El coordinador de la Ganxet Pintxo i vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista, ha destacat el fet de poder destinar tots els recursos a una sola edició, afegint un cap de setmana més a la convocatòria.
Segons Batista, aquesta decisió “dona l’opció als restauradors i restauradores d’aprofitar més el material gràfic de la ruta i els serveix de porta d’enllaç amb Sant Joan, Sant Pere i l’estiu”.

Donar sang té premi

La Ganxet Pintxo continua, en aquesta edició de primavera, la històrica col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de l’Hospital de Sant Joan articulant una campanya extraordinària de donació de sang. Enguany la campanya és més necessària que mai atenent que les reserves del Banc es troben en una situació límit.

Així doncs, totes les persones que vagin a donar sang els dies 14, 15, 16, 21, 22 i 23 de maig rebran dos vals per bescanviar per tapes, gentilesa dels establiments participants. L’horari per donar sang és de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores. Es recomana que els interessats en fer les seves donacions realitzin la reserva prèvia a la pàgina donarsang.gencat.cat.

Premis de la ruta i aposta per les xarxes socials

Com és habitual, els clients de la ruta tindran l’oportunitat de votar les millors tapes de la Ganxet Pintxo a través de la web de Gastronosfera, una votació que servirà per determinar el guanyador d’un àpat per a dues persones en un restaurant Estrella Michelin per gentilesa d’Estrella Damm.

A més, en aquesta edició s’ha fet una ferma aposta per les xarxes socials. En aquest sentit, s’han previst sortejos entre el públic amb diversos premis.

Els premis als que es pot optar són els següents:

Premis per a consumidors:

  • Premi 1- Les persones que participin en les votacions de la millor tapa a través de la web de Gastronosfera entraran en el sorteig d’un àpat per a dues persones en un restaurant Estrella Michelin de la província.
  • Premi 2- Sorteig de 2 tapes + 1 entrada doble a PortAventura + 1 entrada doble a Infinitum Beach Club.
  • Premi 3- Sorteig de 2 tapes + 2 Pack Visit Reus (Reus Promoció) + 1 entrada doble a Aquatònic.

Premis per a restauradors

  • Premi 1- Millor tapa- 1 estand gratuït a l’espai Gastro de la fira Reus Viu el Vi, que se celebrarà del 7 al 9 de juny. Es farà recompte de les votacions emeses entre el 9 i el 19 de maig (les dues primeres setmanes de la ruta) per donar temps al restaurant guanyador de preparar tota la logística per assistir a la fira.
  • Premi 2- 2ª millor tapa – assortiment de productes Estrella Damm.
  • Premi 3- 3ª millor tapa – assortiment de productes Estrella Damm.

La intenció, segons el coordinador de la Ganxet Pintxo, és “engrescar tant el públic com els establiments participants, qui volem que se sentin part activa de la ruta. Sense ells, establiments i consumidors, la ruta no seria possible”. Així doncs, la Ganxet Pintxo Primavera 2024 “té tots els elements per consolidar-se com a referent al territori i encarar un futur encara més exitós. El fet que concentrem tots els esforços en una sola edició sumat al nivell gastronòmic de la ruta (gràcies a l’assessorament d’Eva Haussman) fa pensar que aquesta serà una de les edicions més sonades de la Ganxet Pintxo”, conclou Jaume Batista.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa