Reus Empresa

Els industrials farmacèutics de Reus, una història singular

Reus Empresa
19/02/2024
La conferència el dijous dia 22 de febrer al Centre d’Amics de Reus.

 

En un període que abasta des de 1885 a 1936, en el qual la ciutat de Reus va viure la seva particular edat d’or econòmica, un dels sectors menys coneguts dins d’aquest auge empresarial va ser el dels farmacèutics industrials. Encara que no són molt abundants, els exemples d’empreses nascudes seran de gran importància en la història estatal del sector.

Aquest serà el motiu d’una conferència programada per al dijous 22 de febrer, al Centre d’Amics de Reus (19.30 h), que oferirà el periodista i escriptor Joan Antoni Domènech. L’autor d’aquesta ponència ha rescatat una informació molt rellevant sobre alguns dels protagonistes d’aquest sector econòmic a la ciutat. S’exposaran iniciatives pioneres en l’Estat i marques de productes encara actius després d’un segle de la seva creació.

La iniciativa d’aquestes conferències, el cicle ‘Made in Reus. Les empreses que han fet ciutat’, és una proposta del Centre d’Amics de Reus i de la regidoria de Promoció Econòmica , Innovació i Coneixement.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa