Reus Empresa

El Vermut de Reus, present a Madrid Fusión

Reus Empresa
23/01/2024

 

Des d’aquest dilluns i fins al proper dimecres, l’Agència Reus Promoció participarà a Madrid Fusión per a celebrar la seva vint-i-dosena edició, un dels congressos de gastronomia «més dinàmics del món. El certamen presenta cada any les últimes tendències del sector de la gastronomia i la restauració, anticipant el que esdevindrà en l’àmbit gastronòmic m undial i afavorint l’apropament a diferents estils de cuina, així com als productes gastronòmics, enguany el lema serà «Where it all begins» / «On tot comença».

Durant les dues últimes dècades, Madrid Fusión ha estat el punt de partida, el lloc on s’origina i dona inici l’excel·lència culinària. L’epicentre on el talent emergent , el coneixement i la innovació es troben.

Reus Promoció serà present en aquest important certamen en un estand propi, on promocionarà la marc Vermut de Reus. En aquest espai els visitants podran conèixer els diferents vermuts que formen part de la marca (Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp) i realitzar la degustació. Les altres dues DOP de la ciutat, La DOP avellana de Reus i la DOP Siurana també hi seran presents, acompanyant amb el vermut en totes les presentacions i degustacions. La presència de Reus Promoció en aquest certamen també permetrà donar a conèixer a un públic especialitzat en gastronomia les diferents activitats que formen part de la ‘Ruta del vermut de Reus’ així com la marca turística «GaudíReus», contribuint en el posicionament la ciutat Madrid Fusión és la gran cita gastronòmica anual, amb una superfície expositiva de més de 20.000 m2 on més de 300 professionals d’arreu del món presenten la qualitat dels seus productes.

El públic assistent al certamen (a destacar especialment xefs, professionals de la restauració) també tenen l’oportunitat de provar i degustar una gran varietat de productes, des dels més tradicionals fins als més vanguardistes. Paral·lelament, en el certamen també es compta amb la presència de destacats professionals de l’alta cuina internacional, alguns d’ells molt mediàtics, que realitzen tallers i conferències al llarg dels tres dies que dura la fira. Aquesta acció de promoció és la primera prevista en el pla d’accions de l’Agència per a l’any 2024, d’acord amb els objectius fixats al Pla estratègic de Reus Promoció «per potenciar el posicionament de Reus com a capital del vermut, i promocionar la marca Vermut de Reus entre un públic principalment professional i expert en gastrono mia».

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa