Reus Empresa

El TIC Sud impulsa la jornada Woman in Tech 2023

Reus Empresa
8/11/2023
La jornada es celebrarà al Tecnoparc de Reus el 14 de novembre.

El Clúster TIC Catalunya Sud impulsa una nova edició del Woman in Tech a Reus amb l’objectiu de posar el focus en el talent i la importància de les dones al sector tecnològic de Catalunya. La sessió comptarà amb la participació de diferents professionals, que exposaran les seves experiències i perspectives sobre la situació de la dona al sector TIC.

Marta Clua, responsable de sector públic de Basetis serà l’encarregada d’obrir la jornada. Clara Brull de Grup CBS Quality moderarà la taula rodona ‘Potencial disruptor de les dones TIC’ en al qual participaran Maria Luisa Muñoz, CTO de Grupo Castilla; Maria Santos del TIC Sud i CEO de Krush; Marina Prats, sòcia i gestora d’activitats Young IT Girls i Gestora de projectes de la Fundació I2CAT i Montserrat Guàrdia, presidenta del Consell Social de la UPC. Per altra banda, la sessió comptarà també amb la ponència sobre lideratge femení de Marcela Varas, COO de NeedCarHelp, i amb la conferència de Chelo Fernández, cap d’Innovació Territorial del Mobile World Capital. La cloenda anirà a càrrec de Sandra Guaita, alcaldessa de Reus i Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

La Jornada Woman in Tech tindrà lloc el dimarts 14 de novembre a les 10:30h al Foyer Marià Fortuny de firaReus. La iniciativa, impulsada pel Clúster TIC Catalunya Sud, és possible gràcies a la col·laboració de Sinergia, Secartys, la Fundació I2CAT, l’Ajuntament de Reus, Grupo Castilla, Basetis i REDESSA. L’esdeveniment compta també amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, REDESSA i l’Ajuntament de Reus.

Et podria interessar:

Balanç Reus Espais Vius-20231129133627
Reus Espais Vius tanca el termini dels ajuts amb 20 negocis oberts i crea 30 nous llocs de treball
demo_day_incubadora_redessa_(1)
Les 9 startups de la incubadora TIC'23 es presenten a potencials inversors en el demo day
SPEEDDATING TIC SUD3
600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud
històries empresarials reus empresa