Reus Empresa

El secretari general de PIMEC es reuneix amb empresaris del Baix Camp per conèixer les seves inquietuds i reptes

Reus Empresa
14/10/2022
Josep Ginesta, durant la seva visita a Reus.

 

El secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, s’ha reunit avui a Reus amb empresaris i empresàries del Baix Camp per parlar dels temes d’actualitat que els afecten i del futur immediat en l’àmbit empresarial.

Durant l’acte, al llarg del qual les empreses del territori han pogut compartir els seus reptes i inquietuds, Ginesta ha destacat que “és important promoure espais de concertació i diàleg dins del territori per tal que sigui el propi territori el que marqui el camí i decideixi quines accions i polítiques han d’incidir en aquelles qüestions que els afecten i que els poden permetre el seu progrés”. En el marc d’aquesta jornada, el secretari general de PIMEC ha visitat les instal·lacions de l’empresa Preciber, especialitzada en produir peces industrials de gran precisió, per conèixer de primera mà la seva activitat i evolució des del moment de la seva fundació, l’any 1971.

A més, el secretari general de PIMEC s’ha reunit amb la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, el president de la Cambra, Jordi Just, l’alcalde de Castellvell, Josep Sabaté, el president de PIMEC Baix Camp, Gerard Pagès, la vicepresidenta de PIMEC Baix Camp, Rosa Rueda, i la delegada de PIMEC Baix Camp i secretaria territorial de PIMEC Tarragona, Gemma Gasulla.

Et podria interessar:

muntatge_sant_jordi
REDESSA celebrarà Sant Jordi amb activitats culturals i de networking adreçades als professionals dels seus centres d'empresa
Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
històries empresarials reus empresa