Reus Empresa

El principal turoperador francès al territori s’instal·la a REDESSA Tecno

Reus Empresa
19/1/2023
touroperador
L’empresa factura més d’11,5 M de € i porta al voltant de 50.000 turistes francesos a la Costa Daurada anualment. Foto: REDESSA

 

Les instal·lacions de REDESSA Tecno acullen, des d’aquest mes de gener, una nova empresa. Es tracta de Calafell Evasión, el principal turoperador del mercat francès establert a la Catalunya Sud. L’any passat va facturar més d’11,5 milions d’euros i compta amb una plantilla de 15 treballadors. A més mou gairebé 50.000 turistes francesos a l’any. Està especialitzada en viatges de grup, especialment durant els mesos de temporada baixa.

Pel que fa al turisme, a les instal·lacions del Tecnoparc també està instal·lada l’empresa NeoTravel, turoperador rus amb una plantilla de 40 treballadors i una facturació anual de 66 milions d’euros. Un altre exemple és Viajes Para Ti, amb 110 treballadors i una facturació de més de 100 milions d’euros. En paraules de la i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, «des del Tecnoparc es generen dinàmiques en l’àmbit del turisme amb repercussió al territori».

En l’àmbit de les empreses del sector turístic, la ciutat de Reus ofereix una ubicació amb bones connexions i infraestructures estratègiques Per exemple, l’Aeroport de Reus. També existeix proximitat amb les principals destinacions de la Costa Daurada, com Salou i Cambrils. Un territori en el qual es van realitzar més de 17,5 milions de pernoctacions durant l’any passat, segons dades de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la demarcació de Tarragona (FEHT).

Et podria interessar:

incubadora
S'obre el període de captació de projectes per a la 4a edició de la Incubadora TIC i Foodtech
Sessió-Emprèn-Talent.-Fracàs-viure_l-i-aprendre_n
Nova sessió del cicle 'Emprèn Talent' per afrontar el fracàs i treure'n partit
redessa
L'Ajuntament de Reus inaugura el nou espai per a la promoció econòmica
històries empresarials reus empresa