Reus Empresa

El ple de la Cambra de Comerç de Reus es reuneix al Celler Cooperatiu de Gandesa

Reus Empresa
18/04/2023
Imatge de la reunió.

 

El Celler Cooperatiu de Gandesa ha estat l’escenari, aquest dilluns a la tarda, de la reunió ordinària del ple de la Cambra de Comerç de Reus. D’aquesta manera la corporació ha tancat tot el seguit de reunions itinerants arreu del seu territori que es va iniciar el 8 d’octubre de 2019 a Sarral, a la Conca de Barberà, i que durant aquests quatre anys ha servit per descentralitzar les trobades dels seus òrgans de govern. Després de visitar, consecutivament, la resta de comarques de la Cambra (Baix Camp, Priorat i Ribera d’Ebre) aquesta sèrie de reunions ha conclòs a la Terra Alta pocs mesos abans del final de legislatura, previst pel mes de novembre.

Més enllà del contingut ordinari del plenari, la reunió d’aquesta tarda ha servit per avaluar algunes qüestions d’interès vinculades molt estretament, també, a l’actualitat de la Terra Alta. És el cas de les darreres novetats vinculades a la reivindicació del desdoblament de la Nacional 420 que la corporació ha liderat, conjuntament amb la Cámara de Teruel i amb el suport de les cambres de Tortosa, Valls i Lleida, durant aquests darrers anys. Precisament el president de la Cambra, Jordi Just, s’ha referit a aquesta petició com un dels punts importants d’aquesta legislatura atenent la transcendència d’aquesta infraestructura pel futur de la comarca. «Si hem destinat tants esforços a aquesta demanda és perquè considerem que es tracta d’una via cabdal per afavorir el repoblament i dinamitzar el desenvolupament econòmic de les comarques d’interior, generant una via ràpida de connexió amb l’interior de la península d’infinites possibilitats» ha precisat Just tot recordant que la demanda ja compta amb el suport de diverses Federacions de Transport d’arreu, com és el cas de la FEAT (Federació Empresarial d’Autotransport de Tarragona). Convé destacar que durant el mes de juny es realitzarà una sessió oberta sobre la Nacional 420 que comptarà amb la participació del secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores.

La reunió plenari ha tingut la salutació inicial del president de la cooperativa, el gandesà Pere Bové, i també de l’alcalde de la capital de la Terra Alta, Carles Luz, que en la seva intervenció ha posat l’accent en la capacitat de la Cambra de fer xarxa amb el seu territori corporatiu donant suport a les iniciatives que bressolen arreu.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa