Reus Empresa

El pla de dinamització comercial Cambrils Obert preveu activitats durant tots els mesos de l’any

Reus Empresa
13/02/2023
El sorteig de Sant Valentí, la cacera d’ous de Pasqua per la canalla i la campanya dedicada a les mascotes són algunes de les novetats.

 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera; el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra, i la dinamitzadora comercial Sònia Bages, han presentat avui el calendari d’activitats que es portaran a terme durant tot l’any 2023 en el marc del pla de dinamització comercial Cambrils Obert.   

La nova programació preveu nombroses activitats durant tots els mesos de l’any, combinant campanyes ja molt conegudes que fa anys que es realitzen amb noves propostes relacionades amb Sant Valentí, la mona, la tornada a l’escola o les mascotes.   

 L’alcalde ha destacat l’aposta del govern per potenciar el comerç amb un calendari d’activitats pactat amb el sector implicat, que incorpora novetats, repensa accions i manté les campanyes més clàssiques, donant un nou impuls al pla de dinamització comercial amb la Unió de Botiguers.  

 En la mateixa línia, el regidor de Promoció Econòmica ha explicat que l’objectiu és seguir reforçant la marca comercial de Cambrils, ha posat en valor la bona sintonia entre les associacions comercials i l’Ajuntament i ha destacat molt especialment la implicació del sector en les activitats que s’organitzen al municipi.    

El president de la Unió de Botiguers ha repassat les diferents activitats incloses al calendari, que s’iniciarà demà dia 14b de febrer amb la primera novetat: un sorteig d’un sopar per a dues persones entre la clientela que compri un regal de  Sant Valentí.  

 La programació continua el 4 i 5 de març amb la fira Últims Preus al Port i el 19 de març (Dia del Pare) amb un sorteig de 100 euros en targetes regal per la compra a botigues associades. A més, durant el mes de març els comerços guarniran els aparadors amb flors per donar la benvinguda a la primavera. 

 Entre el 15 de març i principis d’abril arriba al calendari una altra novetat. En aquest cas, els ous de Pasqua seran els protagonistes dels aparadors i d’una gimcana per la canalla. Per una banda, les botigues exposaran ous de Pasqua pintats pels nens i nenes del taller de pintura del Traça Espai Creatiu i per l’altra s’organitzarà una cacera d’ous de Pasqua al Parc del Pinaret amb la col·laboració de l’escola d’idiomes La Martina School.  

 El 23 d’abril, com és habitual, hi haurà el mercat de Sant Jordi amb flors, llibres i artesania, escriptors i escriptores i activitats al carrer. La següent cita serà el Dia de la Mare, el primer diumenge de maig, que comptarà amb un sorteig de 100 euros en targetes regal.  

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa