Reus Empresa

El Hub Foodtech & Nutrition comptarà amb el patrocini de Salut i Treball

Reus Empresa
22/01/2024
El regidor Josep Baiges, amb el director general de Salut i Treball, Paco Lari

 

El Hub FoodTech & Nutrition comptarà amb el patrocini de l’empresa de prevenció de riscos laborals Salut i Treball durant aquest 2024. L’acord arriba després que des de les dues parts s’hagi constatat l’interès en promoure la salut i la millora de la qualitat de vida de les persones.

L’empresa, amb seu a REDESSA Tecno, comptarà amb presència als diferents esdeveniments organitzats des del Hub Foodtech & Nutrition i contribuirà a la difusió de la seva activitat; alhora que des del Hub es facilitarà informació dels serveis de Salut i Treball que puguin ser d’interès per les empreses adherides.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “l’acord amb l’empresa Salut i Treball permet al Hub continuar creixent en un dels seus eixos de treball: el de la promoció dels hàbits saludables. Així, continuem sumant sinergies entre empreses amb els mateixos valors que es promouen des del Hub”.

De la seva banda, el director general de Salut i Treball, Paco Lari, ha assenyalat que “a Salut i Treball portem gairebé una dècada treballant a favor dels valors i les accions associades al foment i la cura per la salut en l’àmbit laboral, com a estratègia per afavorir la cohesió dels equips, el benestar físic i emocional de les persones, l’assoliment dels objectius a les organitzacions i la millora de la productivitat”. I afegeix que “amb aquest acord posarem tota la nostra experiència al servei del Hub FoodTech & Nutrition”.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa