Reus Empresa

DomSpain i OpenEurope intercanviaran experiències d’empreses emergents amb joves polonesos

Reus Empresa
13/04/2023
Imatge dels directors d’ensenyament turcs.

 

Del 16 al 20 d’abril, les organitzacions DomSpain i OpenEurope de Reus acolliran un grup de polonesos a la ciutat. La trobada servirà per establir sinergies entre joves polonesos i catalans dedicats a crear empreses emergents. Els dos col·lectius exposaran els diferents procediments que hi ha als seus països, a l’hora de posar en marxa un negoci d’economia social. L’acció és una bona oportunitat de créixer entre països i conèixer altres cultures europees.

Entre altres activitats, els joves visitaran l’espai de La Palma i el Taller Baix Camp, i exposaran els seus programes i eines sobre creació del negoci a la Cambra de Comerç de Reus.

Visita a Reus de directors de centres educatius de Turquia

Així mateix, fa uns dies DomSpain i OpenEurope van convidar un grup de directors de centres educatius de Turquia a la seva seu. Les dues organitzacions han establert llaços amb el Directorat Provincial d’Educació de Konya per conèixer les diferències entre els sistemes educatius turcs i catalans.

Els directors de centres educatius turcs van fer formacions no reglades sobre aprenentatge i eines digitals, a més de visitar diversos Centres Cívics de la ciutat de Reus. Una part important de l’estada va ser el contacte i les explicacions que els tècnics del Centre dels Recursos Pedagògics del Baix Camp van compartir amb el grup de Turquia.

A més, el curs va servir als convidats turcs per conèixer de prop les ciutats de Reus i Tarragona, tot fent-los partícips de la cultura catalana i dels productes típics.

DomSpain i Open Europe són organitzacions dedicades a projectes educatius i cooperatius d’àmbit europeu.

Et podria interessar:

Presentació_Reus_Viu_el_Vi_2023-20230525114246
Del 2 al 4 de juny arriba la Reus Viu el Vi 2023
descarga (9)
La primera línia diària de diligències
Imatge_de_WhatsApp_2023-05-11_a_les_12.07
Tretze startups de la incubadora TIC inicien les mentories personalitzades
històries empresarials reus empresa