Reus Empresa

DomSpain i OpenEurope intercanviaran experiències d’empreses emergents amb joves polonesos

Reus Empresa
13/04/2023
Imatge dels directors d’ensenyament turcs.

 

Del 16 al 20 d’abril, les organitzacions DomSpain i OpenEurope de Reus acolliran un grup de polonesos a la ciutat. La trobada servirà per establir sinergies entre joves polonesos i catalans dedicats a crear empreses emergents. Els dos col·lectius exposaran els diferents procediments que hi ha als seus països, a l’hora de posar en marxa un negoci d’economia social. L’acció és una bona oportunitat de créixer entre països i conèixer altres cultures europees.

Entre altres activitats, els joves visitaran l’espai de La Palma i el Taller Baix Camp, i exposaran els seus programes i eines sobre creació del negoci a la Cambra de Comerç de Reus.

Visita a Reus de directors de centres educatius de Turquia

Així mateix, fa uns dies DomSpain i OpenEurope van convidar un grup de directors de centres educatius de Turquia a la seva seu. Les dues organitzacions han establert llaços amb el Directorat Provincial d’Educació de Konya per conèixer les diferències entre els sistemes educatius turcs i catalans.

Els directors de centres educatius turcs van fer formacions no reglades sobre aprenentatge i eines digitals, a més de visitar diversos Centres Cívics de la ciutat de Reus. Una part important de l’estada va ser el contacte i les explicacions que els tècnics del Centre dels Recursos Pedagògics del Baix Camp van compartir amb el grup de Turquia.

A més, el curs va servir als convidats turcs per conèixer de prop les ciutats de Reus i Tarragona, tot fent-los partícips de la cultura catalana i dels productes típics.

DomSpain i Open Europe són organitzacions dedicades a projectes educatius i cooperatius d’àmbit europeu.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa