Reus Empresa

Deu projectes reben l’acompanyament del programa intensiu d’assessorament de la Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació

Reus Empresa
6/6/2024
Els projectes que hi han participat estan en el camí d’emprendre en diferents fases de la creació de l’empresa

 

Una nova edició del programa d’acompanyament a l’emprenedoria que impulsa la Regidoria d’Empresa Formació i Ocupació va cloure aquest dimecres, 5 de juny de 2024, a la tarda amb la darrera sessió formativa i un petit acte de lliurament de diplomes a les persones emprenedores participants. Deu projectes de negoci han rebut enguany el programa intens iu d’assessorament per part de professionals experts en els diferents aspectes clau d’una empresa que ha constat de 14 hores de formació durant el mes de maig i juny.

Amb aquest programa es faciliten eines i recursos per la creació d’una empresa i el desenvolupament del model de negoci com ara l’estudi de mercat, el desenvolupament de la idea de negoci i la incorporació de valors de sostenibilitat o les estratègies per comunicar. Els temes s’aborden amb dinàmiques motivadores i pràctiques perquè les persones participants les puguin traslladar als seus negocis i situacions individuals. Aquest itinerari és gratuït i està valorat en més de 1.500 euros.

En el decurs de la cloenda, el regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats, ha remarcat «la importància d’oferir aquestes formacions integrals, que treballen diferents aspectes cabdals a l’hora d’assolir l’èxit en una nova iniciativa empresarial i, a la vegada, també ens permet crear sinergies entre diferents projectes, gràcies al treball grupal que es duu a terme en aquest tipus de formacions. Unes formacions que complementen els assessoraments individuals i personalitzats que també duem a terme des de la regidoria i que se sustenten sobre els valors de sostenibilitat i d’impacte positiu en la societat. Tot plegat amb l’objectiu d’acompanyar l’emprenedor/a des de la idea inicial fins als primers anys d’impuls del negoci».

Els projectes que hi han participat estan en el camí d’emprendre en diferents fases de la creació de l’empresa. La tipologia és ben diversa, des d’una pastisseria sostenible, un aparcament de caravanes, un gimnàs, una consultoria en gestió d’empreses o una assessoria jurídica a les zones rurals.

Les sessions han tingut lloc cada dimarts i dijous de 15:00 h a 17:00 h a la sala del Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria de la Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació ubicada a l’Antic Hospital. El Pla d’Acció Municipal 2024-2027 inclou aquesta acció amb l’objectiu de fer del Programa d’Acompanyament a l’Emprenedoria un programa de referència per les persones emprenedores i l’impuls de nous projectes a la ciutat.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa