Reus Empresa

Daniel Rubio (Ara Reus) presentarà les seves propostes empresarials i de promoció de ciutat aquest dijous

Reus Empresa
6/02-/2023
Daniel Rubio, en una imatge d’arxiu.

 

La presentació de la candidatura de Daniel Rubio d’Ara Reus a l’alcaldia de l’Ajuntament de Reus tindrà lloc el pròxim dijous 9 de febrer, a les 8 del vespre la Sala Santa Llúcia, tindrà lloc

Daniel Rubio i Ara Reus

La presentació, oberta a tota la ciutadania, servirà perquè Rubio doni a conèixer els objectius del pròxim mandat  i repassi, d’una forma innovadora i amb l’objectiu d’escoltar el que vol el ciutadà, les grans àrees en què es basarà el projecte. El candidat també parlarà sobre les propostes empresarials i de promoció de ciutat.

L’acte comptarà amb la intervenció del president d’Ara Catalunya, Josep M. Pujol.

Inici de les carpes informatives als barris de la ciutat

Si en alguna cosa ha destacat el partit municipalista és amb la presència i apropament continuat a tots els barris de la ciutat, per tal d’escoltar de primera mà les necessitat de la ciutadania. És per això que la formació municipalista ha iniciat aquest dijous una campanya amb una carpa informativa que recorrerà tots els barris de la ciutat amb la finalitat de seguir fent aquest acostament i informar sobre el treball del partit durant aquests darrers anys, així com els seus principals objectius de cara a les pròximes eleccions del 27 de maig.

Et podria interessar:

1695377614984 (1)
La Cambra de Comerç de Reus es reuneix amb representants de cambres de comerç europees
descarga (8)
La Llotja, de mercat medieval a referent de cotitzacions
image00024
Salvador Illa: "Les Cambres de Comerç són les portaveus de l’activitat econòmica dels territoris"
històries empresarials reus empresa