Reus Empresa

Daniel Rubio (Ara Reus) proposa ‘noves infraestructures, l’energia i la mobilitat’ com a grans reptes per a la ciutat

Reus Empresa
10/02/2023
Daniel Rubio, durant el seu parlament

 

El candidat d’Ara Reus a l’alcaldia de l’Ajuntament, Daniel Rubio Angosto, ha omplert de gom a gom la Sala Santa Llúcia en el que ha estat l’acte de presentació de la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals.

Els assistents han pogut triar, els temes sobre els quals ha parlat Daniel Rubio. Entre aquests, empreses i economia. Rubio sosté que “tenim grans oportunitats per encabir empreses importants i estem en una posició idònia per créixer”.

El tercer tema triat ha estat Medi Ambient. Com a regidor d’aquest ram, ha estat l’impulsor de la comercialitzadora Reus Energia, que, tal com a detallat el candidat d’Ara Reus, farà que es pugui comercialitzar energia pròpia a les llars de la ciutat. En aquest sentit, des de la candidatura es treballarà perquè en un futur Reus tingui més plaques solars.

En el darrer tram del seu discurs, Daniel Rubio ha exposat quins seran alguns dels pilars fonamentals del programa electoral d’Ara Reus. El primer, la revisió de totes les polítiques fiscals. «Tenim capacitat econòmica per fer-ho», ha expressat el candidat d’Ara Reus. Es pretén reduir els impostos, basant-se en una economia sanejada. Altres iniciatives que presentarà Ara Reus és l’Ecotaxa, en el marc que qui més recicli menys impostos pagarà, polítiques d’ajudes pel que fa a l’ús de les energies renovables, la bonificació del 95% de l’impost de plusvàlues en tràmits patrimonials d’herències i bonificacions del 25% de l’IBI en habitatges actualment en desús que s’incorporin al lloguer assequible.

D’altra banda, Daniel Rubio ha expressat que els grans reptes de la ciutat «passen per les noves infraestructures, l’energia i la mobilitat». L’alcaldable d’Ara Reus ha explicat els projectes que s’inclouran en el programa electoral: la connexió de la zona nord, del Passeig Mata amb barri Gaudí, i la connexió de la zona sud amb la Universitat, l’Hospital i el Tecnoparc.

L’alcaldable d’Ara Reus també ha parlat de la creació del ‘Reus Central Park’. Un gran pulmó verd ubicat als terrenys propietat d’ADIF a l’avinguda del Comerç i que actualment estan en desús, amb connexió entre tres punts: passeig de Mata, avinguda del Segle XX i l’avinguda del Comerç. Així mateix, Rubio s’ha compromès a construir «un Reus a un sol nivell», trencant totes les barreres arquitectòniques de la ciutat.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa