Reus Empresa

«Crear i connectar, l’espai per potenciar el teu negoci», la nova proposta per fomentar la creativitat i noves tendències de Promoció Econòmica

Reus Empresa
16/04/2024

 

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement s’ha iniciat recentment una nova proposta formativa: «Els Dimecres per crear i connectar, l’espai per potenciar el teu negoci», una iniciativa que s’ha presentat avui, coincidint amb el Dia Mundial de l’E mprenedoria. Amb l’objectiu de promoure activitats que fomentin la creativitat i la incorporació de les tendències més actuals en el dia a dia de les empreses, així com consolidar un espai que fomenti el coneixement, la connexió i la sinèrgies entre el teixit empresarial de la nostra ciutat, aquesta nova programació d’activitats es porta a terme els dimecres a l’espai de la regidoria a REDESSA Viver a través de col·laboracions empresarials que permeten compartir entre sí el nou talent i la connexió al territori de professionals i d’empreses.

La proposta de treball s’ha realitzat amb la Càtedra d’Emprenedoria de la URV,  Autoocupació, el Clúster Tic Catalunya SUD, la Diputació de Tarragona i Acció de la Generalitat de Catalunya, entre altres. 

Prèviament a la programació del primer semestre del programa es va fer una enquesta a les empreses ubicades a REDESSA Viver per tal de copsar quins eren els temes de més interès. Aquests temes van des de la innovació digital lligada al màrqueting i vendes, el finançament i les finances;  els temes relacionats amb l’estratègia empresarial, la millora d’habilitats i el lideratge empresarial.

Programació primer semestre

La programació es va iniciar el 20 de març amb l’activitat Storytelling i Storydoing. Combina’ls a la teva estratègia de Reels per a Instagram. El 10 d’abril es va fer un taller pràctic de com crear una estratègia d’Storytelling.  Al mes de febrer i març també es van portar a terme dues activitats al voltant del lideratge a través de taules rodones.

Les properes activitats són les següents:

8 de maig

Start-up Huddle Reus. Connectant empreses i solucions

De 18:00 a 20:00

L’Startup Huddle és un esdeveniment de networking on les comunitats locals ajuden a les empreses a solucionar els seus reptes. Durant l’esdeveniment, dues empreses presenten els reptes als quals s’enfronten els seus projectes i reben feedback de les persones assistents. Seguidament s’obre un espai de networking per a tots. Actualment l’Startup Huddle es realitza en més de 50 ciutats de més de 25 països en el marc de la Global Entrepreneurship Network. Autoocupació Tarragona és el representant d’aquesta xarxa a Espanya.

En aquesta ocasió estarà dinamitzat per Nando Coronado. Emprenedor del territori. Facilitador d’Int. Emocional. CEO-Fundandor d’Avanza Coach. Cofundador i President de la comunitat empresarial BeWe Community

És el punt d’inici de la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement amb Autoocupació per respondre a l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial local amb iniciatives que promoguin la connexió i la cooperació entre empreses, generant l’oportunitat d’establir nous vincles i compartir coneixements i recursos.

29 maig

De 9:30 a 11:00.

L’impacte transformador de la Intel·ligència Artificial

Adriàn Garcés. Project Manager. Clúster Tic Catalunya Sud

Aquest taller teòric ofereix una introducció completa a la Intel·ligència Artificial (IA), desxifrant els seus conceptes clau, la història i el seu impacte transformador en diverses indústries. Dirigit a curiosos i professionals de qualsevol camp que desitgin entendre els fonaments de la IA, el curs explora els diferents tipus d’IA, com l’aprenentatge automàtic i el processament del llenguatge natural, així com les seves aplicacions pràctiques. A través d’exemples reals, els participants descobriran com la IA està modelant el futur del treball, la tecnologia i la societat. Ideal per a aquells que busquen una comprensió sòlida de la IA sense necessitat d’una experiència prèvia en programació

5 de juny

De 9:30 a 11:00 .

Descobrir les eines: el ChapGpt i la generació d’imatges

Adriàn Garcés. Project Manager. Clúster Tic Catalunya Sud

Aquest taller està dissenyat per a aquells interessats en aprofundir en el món de la Intel·ligència Artificial mitjançant l’ús de Chat GPT i Dalle. Els participants aprendran com utilitzar aquestes potents eines per generar textos, respondre preguntes, i crear contingut de manera eficaç. El taller  cobrirà els fonaments de Chat GPT i Dalle, incloent com iniciar converses, personalitzar respostes i aplicar tècniques avançades per a diversos usos professionals i personals. Ideal per a empresaris, creatius, i qualsevol persona amb curiositat sobre com la IA pot millorar la seva eficiència i creativitat.

Dia Mundial de l’Emprenedoria

En la presentació d’avui també ha participat la Marta Zaragoza, impulsora de l’empresa de suport a la gestió de l’equip humà Cresàlida, que s’ha instal·lat recentment a REDESSA Techno. Zaragoza ha explicat el seu projecte actual i ha donat testimoni de la seva trajectòria al servei de l’emprenedoria del territori per tal d’encoratjar les persones interessades en emprendre a fer el pas i tirar endavant els seus projectes.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa