Reus Empresa

Comença el nou espai de trobada «Startup Huddle Reus. Connectant empreses i solucions»

Reus Empresa
29/04/2024
Cartell de l’acte.

 

Les instal·lacions de REDESSA Viver acolliran el proper 8 de maig, de 18 a 20 hores, la primera trobada de l’Startup Huddle, un esdeveniment de networking on les comunitats locals ajuden a les empreses a solucionar els seus reptes. Durant l’esdeveniment, dues empreses presentaran els reptes als quals s’enfronten els seus projectes i rebran feedback de les persones assistents. Seguidament s’obrirà ; un espai de networking per a tots. Les persones participants podran aportar idees per ajudar a les dues empreses i també conèixer altres empresaris i empresàries del territori en un espai de networking més informal en el que es podrà fer una degustació de la cervesa artesana Les Clandestines. Les persones inscrites rebran uns dies abans la informació de les empreses que plantegen els seus reptes.

Actualment, l’Startup Huddle es realitza a més de 50 ciutats de més de 25 països en el marc de la Global Entrepreneurship Network. Autoocupació Tarragona és el representant d’aquesta xarxa a Espanya. Aquesta activitat és el punt d’inici de la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement amb Autoocupació per respondre a l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial local amb iniciatives que promoguin la connexió i la cooperació entre empreses, generant l’oportunitat d’establir nous vincles i compartir coneixements i recursos. En aquesta ocasió, la sessió estarà dinamitzada per Nando Coronado. Emprenedor del territori. Facilitador d’Int. Emocional. CEO-Fundandor d’Avanza Coach. Cofundador i President de la comunitat empr esarial BeWe Community.

Les persones emprenedores interessades a participar-hi poden fer la seva inscripció a través del següent enllaç: https://inscripcions.reus.cat/startup

Aquesta activitat s’emmarca en la programació que la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement ha iniciat  amb el nom «Els Dimecres per crear i connectar. L’espai per potenciar el teu negoci» amb la voluntat de promoure l’intercanvi de coneixement amb temes i formats innovadors.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa