Reus Empresa

Cambrils triplicarà l’oferta de sol industrial

Reus Empresa
13/03/2024
El govern ha aprovat inicialment el pla parcial d’un subsector del Polígon Belianes Sud per a usos industrials, comercials i de serveis.

 

El govern de l’Ajuntament de Cambrils ha aprovat inicialment el Pla Parcial que ha de permetre desenvolupar part del Polígon Belianes Sud i triplicar l’oferta de sòl industrial del municipi, tal i com es preveia en el Pla d’Ordenació Urbanística municipal de Cambrils.

El regidor d’Urbanisme, Obra Pública i Activitats, Enric Daza, ha afirmat que aquest projecte és “una prioritat absoluta de l’equip de govern per dinamitzar l’activitat econòmica”. El regidor ha explicat que el desenvolupament d’aquest pla parcial urbanístic és clau per potenciar el creixement del sector industrial i alhora dinamitzar i modernitzar el polígon existent.

Enric Daza també ha destacat que el nou polígon tindrà un accés des de la rotonda de la cruïlla de l’avinguda de l’esport amb la carretera de Montbrió, que ja estava previst en l’estratègia per integrar aquesta zona industrial en la trama urbana del municipi. Finalment, el regidor ha posat en valor la feina del personal del departament per tenir tot el tràmit en disposició d’aprovar inicialment.

L’objectiu del Pla Parcial aprovat inicialment és el desenvolupament d’aquest subsector per a usos industrials, comercials i de serveis, previst en el Pla d’Ordenació Urbanística municipal de Cambrils. Es tracta d’una àrea de 96.067 metres quadrats, amb una superfície neta edificable màxima de 43.885 metres quadrats.

El desenvolupament del subsector suposarà poder tenir el frontal a la carretera de Montbrió completament urbanitzat, i donar un accés a tot el polígon amb la construcció d’una rotonda, així com urbanitzar el vial d’accés a la deixalleria municipal.

El nou polígon  també donarà cabuda als petits tallers que encara es troben ubicats en el nucli urbà i cal que es desplacin cap el polígon industrial per tal d’alliberar espai per altres activitats econòmiques i donar solució als problemes que causen en els nuclis i la seva convivència amb les zones residencials.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa