Reus Empresa

Cambrils Emprèn ofereix sessions de capacitació i acompanyament per a persones emprenedores

Reus Empresa
14/11/2023
La formació és totalment gratuïta i s’adreça a persones emprenedores, autònomes i empresàries.

 

El servei Cambrils Emprèn del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils ofereix noves sessions especialitzades en emprenedoria i capacitació empresarial per a persones emprenedores, autònomes i empresàries. Aquestes sessions, totalment gratuïtes, es realitzen a la Torre del Llimó, tenen una durada de d’entre 2 i 4 hores cadascuna, i pretenen donar suport, acompanyament, capacitació i adquisició de competències en el procés emprenedor.

Les sessions d’emprenedoria i capacitació empresarial tracten sobre temes molt variats i alhora necessaris per a l’èxit d’un projecte empresarial. Sovint les persones emprenedores tenen dificultats en la gestió empresarial del seu projecte i l’objectiu del servei d’emprenedoria és capacitar i millorar les competències empresarials d’aquestes persones.

Cal destacar que durant l’últim trimestre d’any s’han ofert un total de 390 places destinades a la formació i capacitació de les persones emprenedores.

Sessions d’emprenedoria i capacitació empresarial previstes pels mesos de novembre i desembre:

  • Les primeres etapes per emprendre: 15 de novembre de 16h a 20h.
  • Finances per a persones emprenedores: 16 de novembre de 16h a 20h.
  • Màrqueting online: 20 de novembre de 16h a 20h.
  • Lean Starpup i Canvas: 21 de novembre de 16h a 20h.
  • Planifica el 2024: 22 de novembre de 10h a 12h.
  • Pla d’empresa: 23 de novembre de 16h a 20h.
  • Marca personal: 27 de novembre de 9:30h a 13:30h.
  • Fiscalitat: 1 de desembre de 16h a 20h.
  • Tancament de l’any fiscal: 12 de desembre de 16h a 20h.

La informació amb el contingut d’aquestes sessions està disponible al web
https://cutt.ly/AwTGNRjg
. Per inscriure’s a aquestes sessions només cal emplenar el formulari que es pot trobar al següent enllaç http://bitly.ws/PqhZ i el servei d’emprenedoria es posarà en contacte amb la persona emprenedora i li assignarà plaça a la formació sol·licitada.

D’altra banda, Cambrils Emprèn també realitza sessions grupals informatives d’emprenedoria, en les quals s’informa sobre el conjunt de serveis que ofereix l’entitat, de les passes, tràmits i recursos disponibles per dur a terme un projecte empresarial, així com també  de la necessitat de fer el pla d’empresa per tal d’analitzar la idea de negoci i la seva viabilitat econòmica. A partir d’aquí, les persones emprenedores poden continuar amb el procés d’acompanyament del seu projecte i sol·licitar el servei d’assessorament tècnic especialitzat.

Les sessions grupals informatives es porten a terme els dimarts, amb periodicitat quinzenal, de les 9.30 a les 11.30 hores, a les instal·lacions de la Torre del Llimó (c/ Creus, 37-39  – c/ , Rovira, 1). És tracta d’un servei gratuït que es pot sol·licitar trucant al 977-794 679 o enviant un correu a: empren@cambrils.cat.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa