Reus Empresa

Cambrils acollirà la 5a edició del Saló Construïm Futur demà dimecres 29 de març

Reus Empresa
28/03/2023
Els experts participants en la jornada de networking marcaran un full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del territori.

 

La ciutat de Cambrils serà l’amfitriona del V Saló Construïm Futur demà dimecres 29 de març. Durant aquesta jornada de networking, que es portarà a terme a l’Hotel Sol Port Cambrils, es debatran i s’exposaran propostes, tendències i accions per part de diferents empreses i institucions que marcaran un full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del nostre territori. 

En la seva cinquena edició, el Construïm Futur té com a eslògan “Innovació i economia circular” i tindrà com a convidats a persones professionals i directives de l’empresa privada i a representants d’institucions públiques, que parlaran d’idees per a prosperar de manera sostenible, sobre construcció circular, sobre la situació del mercat immobiliari i Real State, eficiència energètica, infraestructures, digitalització i innovació, entre d’altres. 

Els i les ponents convidats d’aquesta jornada són: Òliver Klein, alcalde de Cambrils, que donarà inici al V Construïm Futur; Jordi Roig, Col·legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació (COAATT); Jordi Ciuraneta, president PIMEC Tarragona; Josep M. Tost, consultor sènior d’Acciona; Àurea Rodríguez, experta en Tecnologia i Innovació; Víctor Monreal, president del grup Monrealia; Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona; Ramon Gras, exdirector general del Port de Tarragona i CEO RG Civil Engineering; Lorenzo Font, director general d’Ekhi Energy; F. Andreu Lascorz, president Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel, que parlarà de la innovació a l’estat d’Israel, i Santiago Castellà, subdelegat del govern central a Tarragona, que clausurarà la jornada. 

Les sessions començaran a les 9:30 hores del matí i s’estructuraran amb conferències i blocs per tal de tractar les diferents temàtiques. La cloenda està prevista a les 13:45h i posarà el punt i final a aquest intens matí. 

El Saló Construïm Futur està dirigit a empresaris, professionals, arquitectes, aparelladors, agents de la propietat immobiliària i administracions que tinguin interès en el sector de l’edificació, la rehabilitació sostenible i l’economia circular, la construcció, l’urbanisme, entre altres. 

L’assistència és gratuïta però cal que les persones interessades s’inscriguin de forma prèvia a través del correu bamboo@smartbamboo.es indicant les seves dades de contacte. 

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa