Reus Empresa

Cambrils acollirà la 5a edició del Saló Construïm Futur demà dimecres 29 de març

Reus Empresa
28/03/2023
Els experts participants en la jornada de networking marcaran un full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del territori.

 

La ciutat de Cambrils serà l’amfitriona del V Saló Construïm Futur demà dimecres 29 de març. Durant aquesta jornada de networking, que es portarà a terme a l’Hotel Sol Port Cambrils, es debatran i s’exposaran propostes, tendències i accions per part de diferents empreses i institucions que marcaran un full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del nostre territori. 

En la seva cinquena edició, el Construïm Futur té com a eslògan “Innovació i economia circular” i tindrà com a convidats a persones professionals i directives de l’empresa privada i a representants d’institucions públiques, que parlaran d’idees per a prosperar de manera sostenible, sobre construcció circular, sobre la situació del mercat immobiliari i Real State, eficiència energètica, infraestructures, digitalització i innovació, entre d’altres. 

Els i les ponents convidats d’aquesta jornada són: Òliver Klein, alcalde de Cambrils, que donarà inici al V Construïm Futur; Jordi Roig, Col·legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació (COAATT); Jordi Ciuraneta, president PIMEC Tarragona; Josep M. Tost, consultor sènior d’Acciona; Àurea Rodríguez, experta en Tecnologia i Innovació; Víctor Monreal, president del grup Monrealia; Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona; Ramon Gras, exdirector general del Port de Tarragona i CEO RG Civil Engineering; Lorenzo Font, director general d’Ekhi Energy; F. Andreu Lascorz, president Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel, que parlarà de la innovació a l’estat d’Israel, i Santiago Castellà, subdelegat del govern central a Tarragona, que clausurarà la jornada. 

Les sessions començaran a les 9:30 hores del matí i s’estructuraran amb conferències i blocs per tal de tractar les diferents temàtiques. La cloenda està prevista a les 13:45h i posarà el punt i final a aquest intens matí. 

El Saló Construïm Futur està dirigit a empresaris, professionals, arquitectes, aparelladors, agents de la propietat immobiliària i administracions que tinguin interès en el sector de l’edificació, la rehabilitació sostenible i l’economia circular, la construcció, l’urbanisme, entre altres. 

L’assistència és gratuïta però cal que les persones interessades s’inscriguin de forma prèvia a través del correu bamboo@smartbamboo.es indicant les seves dades de contacte. 

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa