Reus Empresa

Aena licita la planta fotovoltaica de l’Aeroport de Reus per més de 15 milions d’euros

Reus Empresa
15/06/2023
La planta solar fotovoltaica a l’Aeroport de Reus tindrà una potència total instal·lada de 15 MWp

El Consell d’Administració d’Aena ha aprovat a la seva última reunió la licitació de plantes solars fotovoltaiques als aeroports Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i Reus. Totes elles formen part del Pla Fotovoltaic que permetrà aconseguir el 100% de l’autoproveïment energètic per a tots els seus aeroports a partir d’energies d’origen renovable.

La construcció i posada en servei de la planta solar fotovoltaica a l’Aeroport de Reus tindrà una potència total instal·lada de 15 MWp i una potència nominal de 12,5 MW. Aquesta planta, que es licita per un import de 15.143.712 euros, tindrà 30.000 mòduls fotovoltaics i estarà situada dins dels terrenys de l’aeroport.

D’altra banda, Aena rellança el projecte de la planta solar fotovoltaica a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i licita la seva posada en marxa i manteniment per un import de 15.000.000 euros. Aquesta planta comptarà amb una potència total instal·lada de 12,523 MWp i una potència nominal de 10 MW. Estarà formada per 18.984 mòduls fotovoltaics, dins dels terrenys de l’aeroport.

Et podria interessar:

descarga
Mitma formalitza per 821.563 euros la redacció del projecte de la variant de la carretera N-420, al seu pas per Gandesa
benvinguda5
La Torre del Llimó de Cambrils allotja vuit noves empreses i persones emprenedores
descarga (4)
Empresaris inventors
històries empresarials reus empresa