Reus Empresa

Aena licita la planta fotovoltaica de l’Aeroport de Reus per més de 15 milions d’euros

Reus Empresa
15/06/2023
La planta solar fotovoltaica a l’Aeroport de Reus tindrà una potència total instal·lada de 15 MWp

El Consell d’Administració d’Aena ha aprovat a la seva última reunió la licitació de plantes solars fotovoltaiques als aeroports Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i Reus. Totes elles formen part del Pla Fotovoltaic que permetrà aconseguir el 100% de l’autoproveïment energètic per a tots els seus aeroports a partir d’energies d’origen renovable.

La construcció i posada en servei de la planta solar fotovoltaica a l’Aeroport de Reus tindrà una potència total instal·lada de 15 MWp i una potència nominal de 12,5 MW. Aquesta planta, que es licita per un import de 15.143.712 euros, tindrà 30.000 mòduls fotovoltaics i estarà situada dins dels terrenys de l’aeroport.

D’altra banda, Aena rellança el projecte de la planta solar fotovoltaica a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i licita la seva posada en marxa i manteniment per un import de 15.000.000 euros. Aquesta planta comptarà amb una potència total instal·lada de 12,523 MWp i una potència nominal de 10 MW. Estarà formada per 18.984 mòduls fotovoltaics, dins dels terrenys de l’aeroport.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa