Reus Empresa

Adjudicada la construcció, promoció i gestió de fins a 123 habitatges de protecció oficial a l’empresa Llogueralia Reus

Reus Empresa
11/10/2023
L’empresa està constituïda específicament per al desenvolupament d’aquest projecte.

L’empresa municipal REDESSA ha adjudicat la constitució d’un dret de superfície sobre la finca ubicada al carrer Jaume Vidal i Alcover, número 24 de Reus, a la zona de Mas Iglesias, per destinar-la a la construcció, promoció i gestió d’habitatges de protecció oficial de lloguer a l’empresa Llogueralia Reus, SL. Aquesta empresa s’ha constituït especialment per la gestió d’aquest projecte i està integrada per Construcciones Rubau, SA en un 51% i per Rubau Concesiones, SA, en el 49% restant.

El regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, assegura que «aquesta adjudicació és el primer pas en el compromís d’augmentar l’HPO a la ciutat. Continuem cercant fórmules que ens permetin ampliar els habitatges protegits a Reus.»

De la seva banda, la regidora d’Habitatge, Anabel Martínez, ha recordat que «el plec contempla que els pisos s’atorguin tenint en compte el registre de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial». A més, els llogaters hauran de tenir-hi el seu domicili habitual i permanent.

El solar té una superfície de gairebé 2.000 m2 i una edificabilitat de 10.326 m2m, la qual cosa comporta que s’hi puguin construir un màxim de 132 habitatges d’HPO. L’alçada màxima de la promoció és de planta baixa més sis pisos. Pel que fa a la planta baixa, els usos admesos són comercial, oficines, sanitari-assistencial, educatiu, recreatiu, esportiu i sociocultural.

La constitució del dret de superfície es fa per un termini de 75 anys i la conservació, gestió i explotació anirà a càrrec de l’adjudicatària de l’edifici durant aquest període.

 

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa