Reus Empresa

L’Ajuntament de Reus engega el programa de suport empresarial Consolida’t

Reus Empresa
7/02/2024

 

 

El programa posarà l’èmfasi en treballar les línies de negoci i l’estratègia de les empreses en l’àmbit de la transformació digital i de l’economia verda

 

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, posa en marxa el programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom Consolida’t, subvencionat pel Departament d’Economia i Empresa de la Generalitat de Catalunya. El de Reus és l’ú ;nic Ajuntament del Camp de Tarragona que ofereix aquest programa dirigit a les persones treballadores autònomes.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Josep Baiges, acompanyat pel director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball de la Generalitat a Tarragona, Jordi Fortuny; el delegat del Govern, Àngel Xifré; una representant de les empreses formadores que participen en el programa, la Vanessa Troncho de T-Valley; i la modista creativa Raquel Martí, en representació de les empreses participants, ha presentat aquest matí en roda de premsa les línies principals d’aquest programa destinat a oferir les eines i els instruments necessaris perquè els autònoms i petites empreses millorin els seus models de negoci, puguin créixer i enfortir les seves empreses.

El programa, que posarà l’èmfasi en treballar les línies de negoci i l’estratègia de les empreses en l’àmbit de la transformació digital i de l’economia verda, abordarà continguts i àmbits de treball com ara estratègia, finances, lideratge, màrqueting, comunicació i la innovació a través de la sostenibilitat i la transformació digital.

La participació en el programa és totalment gratuïta i ofereix hores d’assessorament personalitzat per part d’experts i formació sobre temes claus i transversals de l’empresa.

Inscripcions

El període de captació i inscripcions de les empreses interessades en participar-hi s’ha iniciat i es mantindrà obert fins el mes de novembre amb un nombre limitat de places.

Caldrà formalitzar la inscripció a través del següent enllaç.

L’inici de la formació i consultoria amb les empreses inscrites s’iniciarà el proper mes de març.

Et podria interessar:

BOC_REUSSTARTUPSUMMIT_RGB
REDESSA organitza el Reus Start-ups Summit, la primera trobada de l'ecosistema d'empreses emergents del territori
vandellos
Televisors amb marca local
240514 REU adjudicación remodelación plataforma
Aena adjudica la remodelació de la plataforma de l'Aeroport de Reus per 8,7 milions d'euros
històries empresarials reus empresa