Reus Empresa

600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud

Reus Empresa
24/11/2023
L’auditori Antoni Gaudí ha acollit la jornada professional.

 

L’Auditori de Fira Reus ha acollit aquest divendres la quarta edició del Speed Dating FP TIC Sud. Un format àgil que ha permès a les setze empreses participants presentar als assistents projectes, objectius i posicions vacants. Més de 600 alumnes de diferents instituts de formació professional de la demarcació de Tarragona han participat al Speed Dating TICSud, on han pogut compartir un espai de networking amb les empreses i donar-se a conèixer de manera directa i personalitzada.

El TIC Sud celebra la bona acollida de la jornada amb un participació rècord per part dels i les estudiants de formació professional. Pablo Mazón, president del Clúster TIC Catalunya Sud ha remarcat que “el format funciona i té un impacte molt positiu a l’hora de cercar i retenir talent al territori explicant de manera directa als estudiants quines oportunitats tenen al sector”. Per la seva banda, Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud ha explicat que “el potencial del sector tecnològic del territori és cada cop major i la feina per donar-ho a conèixer als centres formatius està donant els seus fruits”.

Els centres que han assistit al Speed Dating FP són: l’Institut Baix Camp, l’Institut Lluís Domènech i Montaner, el Col·legi Maria Rosa Molas i Mas Carandell de Reus; l’Institut Comte de Rius, l’Institut Vidal i Barraquer, l’Escola Joan XXIII de Tarragona; l’Institut Jaume Huguet de Valls i l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp. Per la seva banda, les empreses tecnològiques que han participat a la jornada són: Viajes Para TI, Ten Solutions, T-Systems, Viewnext, Studiogénesis, Redessa, Proacit, Nemon, Movertis, Masergrup, Inetum, Grupo Castilla, la Escula de Formadores Digitales, Debug Nomad i Ànima branding.

El Speed Dating FP està impulsat pel Clúster TIC Catalunya Sud i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de REDESSA i l’Ajuntament de Reus. El pròxim dijous 30 de novembre serà el torn del Speed Dating ETSE – TICSud al Campus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili. A més de compartir també un temps de networking, les empreses proposaran a l’alumnat temàtiques i reptes reals de les empreses pels Treballs de Fi de Grau o Màster que l’alumnat podrà desenvolupar mitjançant estades de pràctiques a l’empresa.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa