Reus Empresa

Els paradistes del Mercat del Carrilet signen la pròrroga dels contractes d’arrendament

Reus Empresa
4/07/2024
Les paradistes de l’equipament públic del sud de la ciutat han signat la pròrroga dels contractes d’arrendament

 

Aquest dijous, 4 de juliol, els paradistes del Mercat del Carrilet han signat la pròrroga dels contractes d’arrendament que permetran compatibilitzar el servei que ofereix el Mercat amb l’elaboració i tramitació dels instruments de planejament i gestió per al desenvolupament urbanístic de l’ àmbit de l’Àrea 6.20.

Aquest tràmit és fruit de l’acord adoptat el 10 de maig passat per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Reus que autoritzava a Reus Mobilitat i Serveis a mantenir de forma provisional els contractes d’arrendament amb els paradistes del Mercat del Carrilet. Per part de l’empresa municipal ha signat els contractes el president, el regidor Daniel Marcos.

S’estima que l’inici del procediment de licitació de les obres vinculades a aquests instruments de planejament i gestió serà a partir del 15 de gener de 2026, sempre i quan no es donin noves directrius en la redacció del projecte.

Amb aquesta acció es confirma la voluntat de l’Ajuntament que no cessi l’activitat del Mercat del Carrilet almenys fins l’inici de la licitació o fins que amb motiu de les obres sigui totalment imprescindible la disponibilitat de l’espai. I es justifica per la impossibilitat, en el moment actual, d’iniciar els nous tràmits de concessió de les parades que en resultaran del nou projecte, actualment en redacció.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa