Reus Empresa

Grupo Castilla adquereix Essi Projects

Reus Empresa
9/06/2023

 

Grupo Castilla reforça el seu compromís pel núvol integrant al seu grup l’empresa tarragonina Essi Projects. La tecnològica, amb seu a Tarragona i oficines a Madrid, està especialitzada en arquitectura Cloud i serveis de consultoria tecnològica sobre ecosistemes DevOps i entorns Red Hat, líder mundial en programari de Cloud híbrid de missió crítica. La companyia amb més de 25 anys d’experiència va tancar el 2022 amb una facturació consolidada superior a 2 milions d’euros.  A més, Grupo Castilla integra Edustance, filial d’Essi Projects enfocada a prestar serveis de formació oficial en aquestes tecnologies.

L’equip d’Essi Projects ha treballat durant els últims 10 anys amb Grupo Castilla, col·laborant en la nova arquitectura SaaS i acompanyant amb la migració de les seves solucions. Un compromís que el 2022 va donar els seus fruits, ja que Grupo Castilla va aconseguir impulsar 43 nous projectes d’implantació HCM (Human Capital Management), 76% d’ells al núvol, confirmant la clara tendència del mercat cap al model SaaS.

Amb aquesta operació Grupo Castilla integra tot l’equip d’Essi Projects, professionals experts en arquitectura Cloud, que reforçaran l’Àrea Tècnica. En aquesta línia, María Luisa Muñoz, directora Tècnica de Grupo Castilla, va subratllar que «la incorporació de talent especialitzat en arquitectura Cloud permetrà impulsar Innia y situar-nos com a referents al mercat en desenvolupament d’una solució SaaS native de nòmina».

Grupo Castilla, amb aquesta adquisició, la quarta de l’any, mostra una aposta ferma pel creixement inorgànic, amb l’objectiu de generar 27M€ aquest 2023. L’estratègia de l’organització combina orgànic i inorgànic per tal de complir amb el seu nou Pla Estratègic 2026, que estableix una meta de 40M€ i el 100% dels clients al Cloud.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa